Разноразно питање

1. Borivoje... Bejzbol, ne kriket. Bejzbol.

2. Uvek zaboravis da je bejzbol duza.

3. Ако је коришћење кухињског миксера и вулве у истој реченици нормално (да не идем даље, у реализацију), онда признајем, нисам нормалан!

Елем, који прокси програм је најбољи? И од бесплатних, и оних што морам да им тражим шифре и крекове.

4. Како се тачно зове она тема о глупим начинима за умирање? А може и линк те теме уместо одговора.

Едит: Нашао сам.

5. Da li neko može da mi nađe link za live stream Zvezde, počnje u 18h?

6. Зна неко нешто око оних проксија? Кад гуглам, избацује ми само неке спонзорисане сајтове.

7. Zna li neko kada će ove godina biti metor shower?Prošle godine je bilo neđe oko 20.avgusta,ove godine nijesam u toku.

8. GM
    Зна неко нешто око оних проксија? Кад гуглам, избацује ми само неке спонзорисане сајтове.

zavisi za šta ti treba tačno? ako nije tajna!

9. Спомињао сам у посту пре тог, него, нико се није јављао. Углавном, не разумем се много у то. Знам да постоје они сајтови преко којих може да се сурфује и да има програма који ти мењају ИП. Ово друго ме занима.

10. TOR
    Anchor
    HotSpot Shield
    VPN Reactor
    Best Free VPN
    ProXPN
    Hide My IP

pa nadji preko filestube-a.

11. Јесу ли то по квалитету поређани? Тор небик. Преко њега, ваљда, други могу да користе мој ИП.

12. Sve zavisi koji ti je internet, na kablovskom npr. ne mozes da promenis IP. Ako ti je dovoljan sajt, probaj sa hidemyass.com.

13. i imas http://anonymouse.org/

nemam pojma koristio sam hidemyip...mnogo je spor net. probaj da nadjes placenu verziju.

14. ADSL. Не сајт, програм ме занима. Који је од ових најбољи?

Ако неко зна неки сајт где је појашњено то, али не превише стручно, и то је од помоћи.

15. Bi li valjalo da se otvori jedna tema tipa: Prodaja/Kupovina/Izdavanje?

16. Мислим да има нешто у фазону 'купујем-продајем'

17. Može li moderator više puta oceniti jednu definiciju?
    Iako pitanje deluje pomalo lucidno, želeo bih iskren odgovor.
    Unapred hvala!

18. Može svako, kad je oceniš klikneš na strelicu za povratak nazad, pa se onda ponovo vratiš na defku i ponovo je oceniš.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.