Разноразно питање

1. Ne može to, bar kod mene.
    Kad rifrešuješ stranicu, mislim da se onda uračuna samo jednom.
    Mene je interesovalo da li to može moderator legalno, pošto se tako nekad skidao hejt (ili lajk), dok nije uveden ovaj novi fazonček.

U svakom slučaju, hvala!

2. Aj bači link ako nađeš.

Чим будем нашао, бачим.

3. Не раде ми шорткијеви на Фајерфоксу. ЦТРЛ+Ф и тако то. Где се то подешава?

Измена: открио у чему је проблем.

4. za šta ljudima sad trebaju poeni kad se sajt poslednjih mesec dana preljeva od govana?

ili je i pre bilo tako, pa su modovi brže brisali...

5. električar
    Može svako, kad je oceniš klikneš na strelicu za povratak nazad, pa se onda ponovo vratiš na defku i ponovo je oceniš.

+ beskonačno

6. Да ли је паметно да испирам усну шупљину тропостотним хидрогеном у циљу избељивања зуба? Стоматолози, јав'те се.

7. Ja cula da jeste. Bez sale.

8. Нисам стоматолог, али користио сам то пар пута, па да пренесем искуства.
    Требало би да разблажиш то водом (50:50). Мућкаш у устима неких минут ипо, пљунеш, испереш водом. Онда узмеш мало воде и у њој раствориш мало соде бикарбоне и соли. То исто мућкаш око минут ипо, пљунеш, испереш водом.
    Не знам баш колико је ефикасно за избељивање, али уклања задах. Водоник-пероксид убија усну флору & фауну које стварају смрад и кваре зубе. Сода бикарбона регулише Пх вредност у устима, па се после спорије размножавају, а со је абразив, па помаже у њиховом уклањању. Проблем може да се јави ако претераш, па убијањем тих штетних организама оставиш превише места неким гљивицама (које иначе живе у устима) да се размноже. Оне саме по себи нису штетне, али могу да ти офарбају језик у разне боје. То би требало да је јако ретка појава, а и ако се деси, прође само од себе, временом.
    Ово све узми са резервом. Могуће да се негде варам.

9. Da li je dozvoljeno da se postavi definicija koja se sastoji od reči koje su linkovane moje definicije?
    Na primer
    Definicija
    Reč1 Reč2 Reč3
    Da li se to smatra reklamiranjem ličnih definicija i da li kao takvo povlači određene sankcije, u vidu brisanja definicija ili bana?
    Unapred hvala!

10. Хвала, ГМ. Уз све што си навео, ја сам добио и податак да хидроген избељује. Пробаћемо, видећемо...

11. NMF, ja cula taj recept za izbeljivanje bas, od studenta stomatologije.

12. И ја сам чуо да избељује, само не знам колико је то тачно. И у којој количини би морало да се користи да би се избелели. Све у свему, не бих претеривао, ни са јачином раствора, ни са учесталошћу. Боље и да нису дабровски бели, него да их оштетиш.

Допуна:
    http://www.associatedcontent.com/article/274232/how_to_whiten_your_teeth_cheaply_with.html?cat=5

13. Sta je sa posterima?

14. Šta s posterima?
    Tu su, sranjce su k'o i uvijek... Š'a, bolan?

15. Postere trenutno nije moguce praviti. Probajte kasnije

16. Aaaa... Jeb'ga, opet se nešto razjebalo...

17. Пуфнице, ГМ, хвала обома.

18. Наравски, од сутра почињем. :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.