Разноразно питање

1. e hvala elektro...:)

2. ne znam idem da potražim, super bi bilo da ima film, baš mi se gleda ovak nešto...a serije su me uvijek smarale.

edit:
    nema film ali ima samo 10 epizoda serije - nije strašno...

3. Ako neko uvek pomisli na najgore jer time ostavlja mogucnosti da
    a) ako bude ne toliko strasno onda to bude okej, tj "dobra" vest
    ili
    b) ako bude to najgore onda makar bude ocekivano i moze se nositi sa time.
    da li je to pesimista ili optimista?

4. Neko bi rekao da je to čovek koji spušta kriterijume da bi se komotno uklopio u svaki mogući ishod. Nemam pojma da li bi taj neko bio u pravu, ali ako ću da budem strog prema sebi, rekao bih da bi bio.

5. Оптимиста.

ostavlja mogucnosti da

bude okej, tj "dobra" vest

ili bude ocekivano i moze se nositi sa time

6. Da l i je neko inspirisan Igrom staklenih perli probao da napise svoj Life? Kontam da bi mozda valjalo tema da se otvori, ali mozak mi sad ne radi dovoljno za takav jovicevicski poduhvat.

7. Зашто рода стоји на једној нози?

8. Zašto postoji toliko antiteista ?

9. Pa da podigne i drugu pala bi.
    Zato sto im je pun kurac ispiranja mozga religijom pa reaguju nasilno. Mada ako impliciras na mene nisam ta.

10. ako impliciras na mene nisam ta.

Nisam implicirAo pao, orao pao ! Fala na odgovoru.

11. Šta je grđe, kad riba ima malu sisu ili loše dupe?

12. Sisu. Dupe se sredi vezbanjem.

13. Grđe je kad ima loše dupe. To što ona može da ga sredi za 5 godina gicanja meni i ne znači mnogo u blaženom trenutku kundačenja.

14. Лоше дупе. Пуфнице, тешко.

15. Silikonska dolina sve reši, i pedu i sisu.

16. Malu sisu.

SISEEEEEEEEEEE

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.