Ima li negde da se gleda onva epizoda How I met your mother? mislim na epizodu 2 iz sezone 8? ovaj sajt na kome ja gledam ne radi, a ne mogu da nadjem nigde drugde..
Što nisi rekao ranije, nama je jednom jedan uleteo u kancelariju, zakačio se na plafon, pa sam se pentrala na sto i stolicu, uhvatila ga u onu mrežastu kantu za otpatke, poklopila kartonom i odnela u park :)
Što nisi rekao ranije, nama je jednom jedan uleteo u kancelariju, zakačio se na plafon, pa sam se pentrala na sto i stolicu, uhvatila ga u onu mrežastu kantu za otpatke, poklopila kartonom i odnela u park :)
Ti si jedna izuzetna žena. Moja bi skočila kroz prozor. :)
Нестала ми је штикла са одабране реакције, где то пријавити?
Одабрана је одавно, није мод скинуо него је највероватније баг.
Одабрана је одавно, није мод скинуо него је највероватније баг.
pomoli se pašteti, pašteta vraća štikle!
Je l' samo meni na ovom jebenom svetu baguje Pajrat Bej, pička li mu materina ona ziljava?
Мени не багује, можда зато што га не користим а ха ха ха ха, како сам виспрен.
kick ass torrents boljiii
i kat.ph je dobar.
Ima li negde da se gleda onva epizoda How I met your mother? mislim na epizodu 2 iz sezone 8? ovaj sajt na kome ja gledam ne radi, a ne mogu da nadjem nigde drugde..
http://www.videodump.info/how-i-met-your-mother/season/8/episode/2
E'o, samo posklanjaj ove reklame :)
e hvala brate/sestro :)
jel postoji u srbiji izraz: "odi mi, dođi mi" ?? to je ono kao u smislu: nešto bezveze...ne baš kvalitetno....
"idi mi, dođi mi" - ko ono magare između dva istovetna plasta sena, taj neki fazon...
"Turi mi ga vadi mi ga"
"idi mi, dođi mi" -
eee to!! hvala puno!
Da li može da se kupi slepi miš u ulozi kućnog ljubimca?
probaj u kineskom restoranu :)
UBR: zakonom su zaštićeni, kazna je 50.000 ako ti crkne...
Zaštićeni k'o bubamara! c c c Neće crći, Filipa bih pazio k'o čeljade.
Deki, znam da je ranije u Zoo vrtu moglo.
Bruse, za to ne znam, znam da je Vuk B. delio za dž tada
Ti si jedna izuzetna žena. Moja bi skočila kroz prozor. :)
Ali, spavao je...