Разноразно питање

1. Ma ne tako, stvarno je spavao. Ostali su otvoreni prozori preko noći i ujutru smo ga zatekli kako se drži nožicama za neonku i ne mrda. Kada sam ga spustila u travu, morala sam da ga čuvam par minuta jer su počele da prilaze one razgoropađene vrane, malo sam ga ćušnula nogom i onda je odleteo na drvo.

2. Pošto si spasila jednog slepog miša od vrana želim da ti se iskupim uslugom. Šta god ti bude trebalo slobodno reci. Da odem po pljesku, zamenim sijalicu, šta god, tvoj sam dužnik.

3. i ja sam spasila jednog slepog miša.uleteo u gimnaziju po nekoj oluji,ja ga uhvatila,osušila i pustila ga dodleti kace smirila kiša.izgazili bi ga,ili ko zna kaj.kao-aa,si luda,gadni su,to je leglo zaraze.brate,slatki,plišani,odlete on posle,živ i zdrav.LETI MIŠUUU MAWIII!

4. Evo i tebi Srno dugujem uslugu. ;)

5. računam na tebe deki onda!

6. Ti baš voliš slepe miševe?

7. Kada sam bio mali imao sam bebu slepog miša i hranio ga sa hlebom potopljenim u mleko i nekim ljubičastim cvećem, pufnasto neko, mnogo sam ga voleo sva tri dana i onda ga je mačka pojela. I pre neki dan sam video na netu lika koji ima slepog miša i setio se da je Vukodav imao slepog miša i da je svašta taj njegov miš umeo da radi i da je bio baš veran. Hoću da imam slepog miša, baš su nekako svrsishodni i zanimljivi.

8. Pa nahvataj nekog noću na Kališu, ima ih koliko hoćeš.

9. ja spasila dve laste i jednog slepog miša.jedna od tih lasti bila mala,pa nije preživela,iako je hranih i pazih,a druga odletela,dobro joj bilo :3
    gledaj posle oluje,kad duva vetar zna nekog da skrajne i obori,pa možeš da ih nadješ.

10. Pa nahvataj nekog noću na Kališu, ima ih koliko hoćeš.

nisam neki vrsan lovac, ne bih da mi stigne ona kazna koju Bruce pominje :)

gledaj posle oluje,kad duva vetar zna nekog da skrajne i obori,pa možeš da ih nadješ.

E ovo je jedan jako dobar savet, hvala.

11. Može li neko da mi objasni kako se to u seksu računa dva puta, tri puta i tako? Mislim šta treba da se desi da bi sam čin bio okarakterisan kao "put"?

12. Kad se ljubite, onda je to dva puta. Ako uhvatiš tu i tamo, onda je to tri do pet puta. Ako stvarno bude seksa, onda i ne pričaš koliko puta.

13. Broji se samo koliko puta ona svrši, najbolji odnos je ti1-ona3

14. Bliže mi je ovo objašnjenje Agilnog ali imam osjećaj da je Remčevo ono pravo. Tako sam i mislio. Ali, đe smo mi u svemu tome?

15. Ako stvarno bude seksa, onda i ne pričaš koliko puta.

Ево ја од јутрос... Једно шес' пута, да те не лажем.

16. Bez vađenja? :-)

Nepravedno mi je to malo da se računa samo po ženama. Da bar bude 3+1, da se i naš doprinos tu malo zaračuna i valorizuje?

17. Ма какво вађење, то је за мекушце!

Ма ја контам да је најбоље да се донесе међународни споразум и да буде:
    Један сврш - један пут, као некад један динар - једна марка. Молим лепо...
    Па онда кад кажеш себи и драгој: "Јао, како је било оних 34 пута синоћ!" Лептирићи сами од себе крену да раде, брак спашен, веза доведена на нови ниво... Ма све сјајно!

18. Mislim šta treba da se desi da bi sam čin bio okarakterisan kao "put"?

Put je svaki čin preturanja posteljine da bi se pronašle gaće.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.