U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
1000 i kusur :khm khm: :)
E brt ne znam, ja to ne bih smatrao spemom jer
1) bilo bi super i mnogo bih voleo da neko procita mojih 1000 defki
2) bilo bi super i mnogo bih voleo da neko prokomentarise mojih 1000 defki
3) bilo bi super i mnogo bih voleo da imam svojih 1000 defki
Ali to ne bih smatrao spemom, mada bi bilo bolje da ponegde napises i nesto drugo, cisto da se razbije monotonija i da te ne banuju za spem kojim slucajem..
Nije bitno, vidiš i sam da odande ne dolaze sranja na naslovnu. Znamo mi da procenimo šta je ortačko, šta nije, a šta je neprikladno za naslovnu. Istina, ponekad na naslovnu dospeju i stvari koje su čisti ventil, ali to nije često. Ne mogu da govorim u ime svih moderatora, ali ja preletim tu temu skoro svakodnevno i bude bisera vrlo često. Ne brišem spem jer je nemoguće postići tu brzinu kliktanja bez upotrebe dva miša, a ne banujem više jer bi uskoro ispraznio sajt. Jednostavno odignorišem sve ono što ne želim na naslovnoj...
To šta dolazi na naslovnu neću da komentarišem, sve je stvar ukusa. Verujem da filter kod vas postoji, ali kad se definicija tamo linkuje ona se reklamira kao iznadprosečne, a što bi se loše definicije tako reklamirale. Ok, kažeš ima spema, a u pravilima teme se kaže da se i najmanji spem tamo kažnjava banom, ajde bar da se ispoštuje to kad je tema "operativna". X puta sam uočio neregularnosti u predlaganju i niko nije reagovao, a ja kad sam nekog autora upozorio da ne ispunjava uslove prećeno mi je banom za spem, a drugi put sam za isto to popaso ban zajedno sa Laikom. Znači kad smo skrenuli pažnju da se krše pravila mi smo kažnjeni za kršenje pravila. DObro, mod koji nas je banovao je sad razmodovan, ali generalno na temi je haos.
Mlatoni brate iskuliraj, popij pivo, smiri buksnu, obrij mačora.
Al ne ozbiljno, ne znam zašto se zamaraš sa tim stvarima, to su glupoti, nebitne stvari.
Taj rad, sajt je otišao u kurac, najbolje da i zbog toga treba da se nerviraš.
Brate, ne nerviram se, samo sam hteo da vidim šta modovi misle o toj temi. I onako sam slabo na sajtu, a kad dođem odem tamo misleći da mogu da naiđem na nešto dobro za pročitati jer nemam živaca da kopam po najnovijim, kad ono kurčina, smorim se od svakakvih predloga.
Ja stavrno nezz zašto toliko pjeniš...možda nemamo isit ukus...ali ja uglavnom tim defkama lupim +...ne zato što su predložene...ne predlažu se uvijek iste...milim na tip defke...ima i epova...krateža...slengova...tviti...brate svega...ako hoćeš da čitaš kvalitetne brate uzmi neke iz vrha u pratnju pa polako češljaj...tu je profa...džoni...gusti sok...black hole...niko ćosavić...nek mi oproste oni koje sam izostavio...
Sejo, baš si govedo, stoko jedna. olol
Nikada ti ovo neću oprostiti! :)
Hahahaha...koja buđola od fore...:)
Zvuči mi kao pitanje, pa da ti rečem - čovek je ono što jede, a od kako su poskupele pljuge jedem "buđav lebac", pa mi takve fore :)
Zato meni sve masne fore...ima se-može se...
Sećam se jedno vreme sam bio pivo... I trošim neku trve fuksu i ona krene da me uhvati za kosu i ja joj kažem: "Ne otvaraj me, sav sam se izmućkao, isprskaću te!"
Је л' Карамела геј?
Karamela je nešto između, iliti ono.
On nije gej...on samo voli da mu malo čačkaju karamelu iz bulje...
pokušavam uraditi gmailč nalog i ne ide mi. ima li nešto na šta trebam obratiti pažnju?
ne. Ja sam pravio pre neki dan, sve najnoramalnije.
traži mi da unesem aktuelnu mejl adresu. je li to obavezno?
Nije. To ti je ako zaboravis sifru, onda ti ju oni posalju na aktuelnu adresu.