Разноразно питање

1. E pre vise od godinu dana sam ili smislio ili procitao negde sledecu recenicu: "Priroda je podigla brda i planina, a covek-granice." E sad, mene interesuje da li znate mozda gde sam ja to mozda procitao? guglao sam, nema, a nekako mi je predobro da bih ga ja smislio jos oko 8. razreda...

2. e što mi već par dana gore desno na YT stoji da mi preporučuje Acu Lukasa i Ivanu Selakov, spot za pesmu Daleko si?
    I kakve to sad ima veze s mojim lajkovanjem klipa Bathory-Vinland i Opeth - When? Niđe logike.

3. Neko iz familije ti slusa narodnjake pa ti sad predlaze. Ja sam hteo da vidim sta pisu narodnjaci na Karleusinim videima, i sad mi stoji neka njena pesma u predlozima..

4. Peri lupuse, a ono jes da sam danas slušao malo Šabana i Mitra, al nisam lajkovao ništa nit ostavio komentar.

5. kako skrnave čistotu majkimga...

6. e da. Nisu mi jasni ljudi koji kliknu DISLAJK na nešto što slušaju preko YT.
    ček sad, pustio sam tu i tu pesmu s namerom da je slušam jer mi se đa i sad treba da kliknem dislajk? ne kapiram logiku.
    a ako mi se nešto ne sluša, neću ni da idem na to, logično.

7. Tema o vojsKi (luženju vojnog roka)? Davajte link.

8. e, ja sam otvorio tu temu davno još, ček da je iskopam.
    zove se valjda rado srbin ide u vojnike, zaboravio sam. valjalo bi je aktivirati.

9. hehehe a ja guglao "kad sam bio vojnik mlad" :))

10. Je l zna neko kako da ubacim svoje pesme u plejlisti za pes13?

11. Имају неки програми за едитовање песа, ал нисам никад пробао то.

12. Питање за модове: Што се не закључа тема за предлагање дефиниција за одабране?

13. Zato što se ponekad i sa nje odabere defka - nije mnogo često, ali se dešava da su predložene definicije iz one grupe koju nismo pročitali ili nismo dovoljno dobro procenili na prvo čitanje - ja jesam pročitao preko 100.000 defki, ali to je samo mali deo onoga što je ovde napisano, ne očekuješ valjda da sam baš svaku defku video?

14. nisam mod ali moje misljenje: pa brate bolje je da ima ovako da se predlozi, oni ne mogu da pronadju sve dobre defke, ovako pronadjes i predlozis, dosta dobrih defki bi ostalo neopazeno. npr nekoliko na 1. strani mojih omiljenovanih, mrzi me sad da linkujem...
    EDIT: nisam video brusov post, bas to sto je napisao :)

15. Bruse, razumem to da ne možete da stignete sve da pročitate i da i vama treba neki filter da biste mogli bolje da dođete do materijala za naslovnu, ali većina onog što se kači na temu sada je blagi užas. U početku je bila dobra stvar, pročitao sam dosta genijalnih definicija sa te teme, ali ono što se sad tamo radi ja doživljavam kao ortačko predlaganje, lizanje čmarova među manje poznatim autorima kojeg nije da nema, tipa komentara "jao baš ti je dobra definicija, idem da je preložim lololo". Dobra je zamisao teme, samo što treba voditi računa da se na njoj treba pojavljivati kvalitet, definicije iznad proseka a ne sve i svašta. A čini mi se da su je i modovi zapostavili, može tamo da radi ko šta 'oće. Znači da se brišu sranja sa teme i da se daju neki banovi od 2-3 za glupost ili da se zaključa. To je neko moje mišljenje koje i nije nešto bitno, a kako ne mogu ništa da uradim povodom toga, mogu samo da kukam i da kenjam ovako.

16. Nije bitno, vidiš i sam da odande ne dolaze sranja na naslovnu. Znamo mi da procenimo šta je ortačko, šta nije, a šta je neprikladno za naslovnu. Istina, ponekad na naslovnu dospeju i stvari koje su čisti ventil, ali to nije često. Ne mogu da govorim u ime svih moderatora, ali ja preletim tu temu skoro svakodnevno i bude bisera vrlo često. Ne brišem spem jer je nemoguće postići tu brzinu kliktanja bez upotrebe dva miša, a ne banujem više jer bi uskoro ispraznio sajt. Jednostavno odignorišem sve ono što ne želim na naslovnoj...

17. lolololo osecam da je mlatoni ovde nesto uputio protiv mene :ladnizmarcinizkicmu:

18. Bruse da li bi se smatralo spemom da ja sad pročitam tvojih 1000 defki i ostavim komentar na svakoj, naravno konsttruktivne komentare, ne one tipa "bravo+" ?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.