Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Sacam zvao Kazana i iznio Devetarovo pitanje iliti pitanja.
Kae gazda: "Ne".
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/26957032.jpg
Скочимише, јеси ударио значајно руком од сто и реко ИЛИ РАДИ ОВО ИЛИ ТЕ УБИЈАМ!
Eeeeeeeeeeeeeeeee dajte mene za modulatora, imam gomilu vremena koje provodim na Vuki i ne bih iskoristio moc u mracne svrhe!! E, potpuno ne vezano za temu pretvaranja mene u moderatora, el moze moderator da banuje Kaizena i ostale modove pa da adminuje samog sebe?
EDIT: I tu sam od 2010. i imam 94. defke, i umereno sam odgovoran, i (cini mi se) nisam bio banovan vec vise od mesec dana, i mogo bih konacno da nadjem neke stvari sto sam napisao kacam bio ktitor a onda ih odmah sahranio da bih ih sacuvao negde na netu(nisam ocekivao da ce kaizen da ukine ktitorstvo, sjebo sam se malko, al aj..) i pratim vecinu trendova na vukajliji, i 837. sam po popularnosti :D
Neće on mene da sluša, džaba, počo jedva i na telefon da se javlja, nešto je ljut...
Ееее, да је то провођење времена на вукајлији критеријум за модераторство, сад би било бар 50 модератора више него што је иначе.
Ја би тад био Кајзен.
Ја бих био неки стадијум изнад Кајзена.
Ниси више активнији од мене!!!
Ма јок...
Него, које је право име Индире Радић?
Pravo ime joj je Indira Radić.
Ја мислио уметничко. Је л' муслиманка ил је наша?
nem pojma, al čim ne koristi ijekavicu u lirici mora da je naša
http://www.youtube.com/watch?v=50PBFHSuf5E
Iz Dobroja je, a She was named after the Indian Prime Minister Indira Gandhi. Jednostavno znas da ce da bude retardirana kad joj das ime po Indijskom ministru :O
Naša je, iz Dragalovaca, jedno selo kod Stanara a Stanari su varoš blizu Doboja.
Аха, фала. Нешто расправљам са друговима.
A sad tačno znate odakle je :)
Da nije iz Haj Nehaja kod Čakrčića?
Vikipedija brate ;)
E el igrao neko igricu Minecraft, kad mi je brat ispricao, mislio sam da je cisto njesra, sad sam se nesto razmisljao i moglo bi da bude umereno kul, tipa da mi drzi paznju 3-4 dana..e, on je trazio to nedeljama, nigde nije mogo da nadje, pa ako zna neko od vas da ne postoji piratska verzija, da ne trazim?