Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Nato, Doboj veliko mesto - ja tuda prolazim kad idem prema Banjaluci u rodni kraj, a znam da ima i viša kuvarska škola :)
Au Bruce ako ideš preko Doboja za Banja Luku onda obilaziš malo više :)
Idi preko Dervente, uštedićeš goriva i vremena :)
Imam ja još kraći put - preko Bogojeva i Hrvatske na Dubicu pa kući, ali nešto imam alergiju na te zapadne zemlje, ako me razumeš...
Maćori onaj lik Uroš, kako već mu je nik, što je bio mod (ako se ne varam), on ti je entuzijasta pa pitaj njega, ja sam igrao, ali kod ortaka, svidelo mi se ali ostade na tome...
Napisao sam jednom nekakvu definiciju na tu temu, a možda je neko i pitao već... Naime, za koji moj je Aleksandar ustvari Saša ? Koje to veze ima sa bilo čim ?
Ne dirajte mi Doboj, sunce li vam vaše! :D
Шта се ради на вежбама на Правном?
laboratorijskim? lolo
Smara te teorijom sa predavanja.
Ја се понадао да се баве демонстрацијом грчких закона и одредби, типа, набијање свеже ротквице прељубнику у анус. :)
dovoljno su kažnjeni što studiraju pravo. drugovi pravnici, ja saosjećam vaš bol!
Traže se rupe u zakonima. Radi kasnije prakse.
Hvala Merci. Našla ja temu "Dečiji nestašluci" 2010 je napravljena. Videću da li je zaključana, ako nije, da napišem i ja nešto. :)
Ја се понадао да се баве демонстрацијом грчких закона и одредби, типа, набијање свеже ротквице прељубнику у анус. :)
Pa to bi i trebali traditi al su asistentima bulje toliko razrađene (inače ne bi mogli postati isti) da nije zanimljivo....
Људи, помагајте како знате и умијете... Кашљем брате, ево други дан, сломих се читав, страх ме да ћу неђе читава плућа да избацим кроз уста ... Ајде, дајте неки предлог, нешто, да смањим ова говна ..
Iscijedi sok od dva luka i sok od jednog limuna. Razblaži vodom i pij 2 puta dnevno. Za početak :)
A malo žešća stvar je jedna prastara planinska fora kod mene s Ozrena:
uzmeš pola šolje ključaloga mlijeka, dodaš unutri kašiku žalfije i to neka vri tri-četir minute. Ondak u to turiš kašičicu masla i pola kašičice sode-bikarbone. Piješ tako 3 šolje na dan, vruće, svaka porcija mora biti svježa.
-u dubljoj šerpi ušpinuješ 300g šećera dok ne napraviš karamel. Dodaš u to 3 deca piva i kuvati s miješanjem oko 20 minuta, na laganoj vatri. Taj sirup dereš 3-4 puta dnevno, odličan je.
U prohlađen čaj od žalfije, ubaciš kašiku (plastična) meda i cimeta. Ovo i jača imunitet, a i pomaže da se kašalj smanji. Ako ne voliš nešto od toga, operi pomorandžu dobro, pa je narendaj sa sve kore i načini sirup sa dovoljno šećera i to isto protiv kašlja. Samo bilje, lekovi baš kad mora.
А људи моји, ово убија, никад ми се није дешавало ово ... Не могу да заспем мајку му...
Ово ћу сад одма да пробам, за ово остало немам потребне састојке ...
Мора да буде пластична? :Д
Немам жалфије мајкуму, купим то сутра, овако се не може живјет ...
Jes, plastičnom kašičicom se zavaća med, jer ako uzmeš metalnom, unosiš jone u sebe...sez Zabavnik. Mož i drvena.
Нисам то знао .. Хвала ти пуно, и теби и Скочимишу, јавићу сутра ако буде резулатата а надам се да хоће .. :))