Разноразно питање

1. Одабраном.

Добијаш 1 + број одабраних дефиниција

2. Jel ima neko IPTV? i ako ima, jel zna kako se zanavek isključuje ona 'roditeljska zaštita'? nervira me što stalno moram da kucam šifru, za svaku glupost koja je 18+ na TV-u.

3. Hvala. Nije lako. :P

4. Ko je ono tražio svjetleće kondome? Našo sam nešto na internetu, nek se javi u pp.

5. Je l zna neko šta znači * ?

6. Курац или пичка.

7. SnoopDoggyDogg

Je l zna neko šta znači * ?

Ne smem da ti kažem. Ubeđen sam da je moja šifra pa se bojim da ćeš mi provaliti nalog.

8. Ei ljudi, treba da pisem neki sastav o jeseni za pismeni, i nemam blage veze sta da pisem u njemu, posto mi sastavi o prirodi i temama iz gradiva idu ko Karleusi pevanje. Razmisljao sam se da pocnem sastav uvodom tipa: "Ptice se sele na jug, sve je hladnije i uskoro ce zima" i jos neke takve stvarcice, kao da ispadne da je iz 1. razreda i onda da ubacim nesto ozbiljno i dostojno nekoga ko u zivotu nije dobio manju ocenu od 4 iz srpskog. E sad, posto, kao sto znate od pre, ja sam operisan od opisivanja prirode, el imate vi neku ideju sta da napisem, ili u opste sta da jebeno opisujem pa da mi sastav ispadne minimalno strana i po? Razmisljam se da povremeno malko skrenem sa teme i ubacim ponesto iz neke defke i tarzanije (napisanju naravno pored izvor, i ako znam ko je napisao-napisacu ko je napisao)
    EDIT: naravno, ocekujem da me zebavate sad, al jebemliga, da dobijem barem jedan predlog i bicu supersrecan :)

9. пппфффффаахаххахахааххахахахахахаахаха

10. Opisuj boje oktobra, opisuj kako je sve golo i kako olovni oblaci osvajački paradiraju, kao da kriju tajnu samoće. Opisuj brkove svog đeda Rade dok pušta dim kroz nos u onim maratonskim noćima pečenja rakije, dok pucketa mrtvo drvo na vatri.

Budi patetičan, bičiz vole patetiku.

11. Ei ljudi, treba da pisem neki sastav o jeseni za pismeni, i nemam blage veze sta da pisem u njemu, posto mi sastavi o prirodi i temama iz gradiva idu ko Karleusi pevanje....

Nađi neku definiciju Mileta Bubrega...nešto tipa prisećanja starog ratnika, razmišljanja o mladosti, metaforično opisivanje jeseni kao zalaska života, ali ne kroz bedačenje nego kao neki iskustveni pogled na ispunjen život iza sebe....

12. Mogu ja da ti opišem kako smo gazli hladne rijeke i jeli koru sa drveća tokom ratova koji su se vodili da bi ti sada živeo tako kako živiš!!!

:-)))

13. Jebač ima najbolji avatar na sajtu...ljubomoran sam! Stvarno!

14. Шалим се, јес то било јебено. Подсети ме твој пост на ујка Алберта. :Д

15. koga su vrijeđali vete, lama i neš?

16. koga su vrijeđali vete, lama i neš?

Nemam pojma o čemu se radi, ali mi smešno kad vidim sve duplake nabrojane :)))

17. ali mi smešno kad vidim sve duplake nabrojane

dobra fora da se uprati ko je ko.

18. Pa to se već zna.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.