Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Одабраном.
Добијаш 1 + број одабраних дефиниција
Jel ima neko IPTV? i ako ima, jel zna kako se zanavek isključuje ona 'roditeljska zaštita'? nervira me što stalno moram da kucam šifru, za svaku glupost koja je 18+ na TV-u.
Hvala. Nije lako. :P
Ko je ono tražio svjetleće kondome? Našo sam nešto na internetu, nek se javi u pp.
Je l zna neko šta znači * ?
Курац или пичка.
Je l zna neko šta znači * ?
Ne smem da ti kažem. Ubeđen sam da je moja šifra pa se bojim da ćeš mi provaliti nalog.
Ei ljudi, treba da pisem neki sastav o jeseni za pismeni, i nemam blage veze sta da pisem u njemu, posto mi sastavi o prirodi i temama iz gradiva idu ko Karleusi pevanje. Razmisljao sam se da pocnem sastav uvodom tipa: "Ptice se sele na jug, sve je hladnije i uskoro ce zima" i jos neke takve stvarcice, kao da ispadne da je iz 1. razreda i onda da ubacim nesto ozbiljno i dostojno nekoga ko u zivotu nije dobio manju ocenu od 4 iz srpskog. E sad, posto, kao sto znate od pre, ja sam operisan od opisivanja prirode, el imate vi neku ideju sta da napisem, ili u opste sta da jebeno opisujem pa da mi sastav ispadne minimalno strana i po? Razmisljam se da povremeno malko skrenem sa teme i ubacim ponesto iz neke defke i tarzanije (napisanju naravno pored izvor, i ako znam ko je napisao-napisacu ko je napisao)
EDIT: naravno, ocekujem da me zebavate sad, al jebemliga, da dobijem barem jedan predlog i bicu supersrecan :)
пппфффффаахаххахахааххахахахахахаахаха
tuga
Opisuj boje oktobra, opisuj kako je sve golo i kako olovni oblaci osvajački paradiraju, kao da kriju tajnu samoće. Opisuj brkove svog đeda Rade dok pušta dim kroz nos u onim maratonskim noćima pečenja rakije, dok pucketa mrtvo drvo na vatri.
Budi patetičan, bičiz vole patetiku.
Nađi neku definiciju Mileta Bubrega...nešto tipa prisećanja starog ratnika, razmišljanja o mladosti, metaforično opisivanje jeseni kao zalaska života, ali ne kroz bedačenje nego kao neki iskustveni pogled na ispunjen život iza sebe....
Mogu ja da ti opišem kako smo gazli hladne rijeke i jeli koru sa drveća tokom ratova koji su se vodili da bi ti sada živeo tako kako živiš!!!
:-)))
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201008/21158/during-the-war.jpg
Jebač ima najbolji avatar na sajtu...ljubomoran sam! Stvarno!
Шалим се, јес то било јебено. Подсети ме твој пост на ујка Алберта. :Д
koga su vrijeđali vete, lama i neš?
Nemam pojma o čemu se radi, ali mi smešno kad vidim sve duplake nabrojane :)))
dobra fora da se uprati ko je ko.
Pa to se već zna.