Разноразно питање

1. Ništa se ne zna, nato, ništa.

2. ja sam nov pa nikako pohvatati sve te duple.

3. Eeee, to nije konstanta, to se menja iz dan u dan, samo moraš da osluškuješ, njušiš i pratiš tragove kao Indijanac :)))

4. http://vukajlija.com/recnik/autori/243450 evo ga moj dupli, al mrzi me da se ulogujem i da pravim defke da bih sakupio nekako 50 pluseva pa da se zebavam sas vama...sedi tako, skuplja prasinu..a dobar je decko inace..

5. Straja i Dog su moji dupli.

6. A Frenki me totalno smorio pa ne ulazim na njega.

7. E, da i Kaizen mi je dupli.

8. Peri u sastav obavezno da spomeneš ajvar. Tipa: Ajvar se oseća u vazduhu ili ljudi su okupirani pravljenjem ajvara. Veruj mi ovo ti je bolje od patetike. Ko se još ne pali na ajvar?

9. Pričaj kako mažeš ajvar u sveže pečenu lepinju. Dok sečeš lepinju i otvaraš je, iz nje se oseća toplina koja te greje u ovo hladno vreme.

10. Pričaj kako mažeš ajvar u sveže pečenu lepinju. Dok sečeš lepinju i otvaraš je, iz nje se oseća toplina koja te greje u ovo hladno vreme.

Ako ovo staviš ima da te izvede pred tablu da čitaš i da šetkaš po odeljenjima i njima da čitaš. Još ako bi ubacio kako te greje ono kube i kako okrećeš paprike, garant ideš na konjkurc.

11. Al' da znaš, moraš početi sa time kako je bilo hladno jutre, vi ste ustali da založite dok je stara majka pekla lepinje, pa opisivati sve do momenta kada si zagrizao uzavrelu lepinju.

A sad odo i ja jest ajvara.

12. iskuliraste me profi, pa da ponovim, mojne me terate da otvaram temu

Jel ima neko IPTV? i ako ima, jel zna kako se zanavek isključuje ona 'roditeljska zaštita'? nervira me što stalno moram da kucam šifru, za svaku glupost koja je 18+ na TV-u.

13. Ja ti brate mogu samo telefonski broj njihov poslati da ih pitaš.

14. Ne znam, ja imam onaj SBB D3, i nemam šifru.

15. Ljudi, mala pomoć. Čuh danas pjesmu, ali sad da me jebe jato crnaca ne mogu da se sjetim ko je...
    Mislim da je Chris Rea ili neki tako čova sladunjavog glasa i u tekstu se spominje kako je lijepo vrijeme napolju i kako ima samo lijepe žene na pamet'.

Anybody?

16. ISKLJUČI RODITELJSKU ZAŠTITU, POVEĆAJ NATALITET.

17. Imam ja IPTV, ali nemam blage veze kako se to gasi. Najbolje da odeš do Telekomove poslovnice pa da pitaš njih...

18. jle i tebe nervira to Bruce?
    ono, kucaš šifru u nadi da ćeš videti nešto 'zanimljivo', kad ono, ''Luda Kuća'' na Hepiju...
    mislim, dok šaltaš programe.

19. imam ga negde i defnisano...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.