Разноразно питање

1. Peri, to tvoje je najčešći razlog - meni je ovaj dupli služio da izbacim talog iz glave. Glupe definicije koje nisu dostojne naloga Bruce. Ovaj novi dupli mi služi da, kad ne mogu da izdržim, napišem nešto poluanonimno jer na glavnom nalogu više ne pišem...

2. A jel ti nemaš Peri? Ja sam jedini čovjek bez duplog.

DAJ ODLIKOVANJE!

3. Ah, da, kizo to sve radi sa glavnog naloga :)

4. imam Peki d platapus, al mrzi me da se logujem tamo..napravicu mozda neki, ako me ne bude mrzelo..i nazvacu se Kiza, da ljudi misle da je Kizoov dupli ;)

5. Bio je već neko
    http://vukajlija.com/recnik/autori/209931

Ne kontam ja mnogo duple. Do jaja su oni jebački ko Tibor, Đule Van Gog i ta jebačina. Al ovo slabo kontam.

6. Stvarno, čemu dupli nalozi? Još kad vidim da pojedini traže ban na originalnom i onda dođu sa duplog...

7. Ja imam duple jer su mi upokojili redovan.

8. E, danas u skoli (2. god. gimnazije, 22 devojke i 4 momka u odeljenju{da, zvuci retardirano da u 2. godini nekoga nazivam momkom ili devojkom, ali jedan moj drug za 3 meseca puni 17 pa mi je nekako retardirano da nekoga sa toliko godina zovem decak}) sam, onako uz put, primetio da je jedna moja drugarica dosla u duksu, sto je neobicno jer retko nosi dukseve. Pola njih iz odeljenja se zacudilo sto sam zapravo primetio to, odnosno sto sam obratio paznju na nesto sto nose. Jedna je rekla da ili imam potencijal za detektiva ili sam mozda gej(znam da nisam, sve vezano za gejstvo se zaustavlja kod toga što bih radije slušao Balaševića nego repere i metalce)
    Daklem, moje pitanje je: dal stvarno niko tolko ne obraća pažnju ni na šta od toga šta rade drugarice iz odeljenja, dal im niko nikad ne kaže da su im kul patike (npr ako imaju nešto originalno, ili su ih same obojile, ako im ide crtanje)..uvek sam mislio da je sve ono što pišu na Tarzaniji hiperbolisano...

9. Пери, немо да линкујеш ово што не постоји, леба ти. :Д
    А што се тиче твог питања, па, можда ти се та другарица свиђа, па си почео да примећујеш на њој ствари које друге не тангирају. :)

10. Kod nas u razredu je sasvim normalno da primetimo takve stvari kod drugih.

11. Pa ako nikad ne nosi duks, pa jednom obuče, naravno da će da se primeti.

12. Пери, немо да линкујеш ово што не постоји, леба ти. :Д

ma teo sam da stavim uglastu zagradu, a zaboravio sam da se tako linkuje, ispravio sam odmah vitičastom, a bilo mi nekako retardirano da pišem EDIT ispred zagrade...jedna mi je od boljih drugarica, mada moguće da mi se sublimalno sviđa, jebemliga, našo sam se u čudu kad poče da se iščiđava što sam primetio nešto od odeće i tako to...btw, pade mi na pamet sad kad je veverica prokomentarisao sleš la: el tolko veliko njesra da se bude sa nekom iz odeljenja? Mislim kad god pričaju da su neki iz odeljenja zajedno, mi svi (a među nama i ja) pričamo kako je to retardirano, mada niko nikad ne pominje zašto...

13. Zabole me za druge u odeljenju.
    Cemu crven konac oko leve ruke?

14. Ма то сви свирају курцу, као бедак са другарицом из одељења, а не постоји особа која га не баца на макар једну такву. :Д
    Озбиљно, томе ништа не фали. Шта га јебеш, нисте ви радни колектив, па да се гледате 100 година на послу, ту сте још 2-3 године и ћао. Ватај ти то одма, кад ти ја кажем. :)
    Малолетниче, то је против урока, јебем му миша!

15. Cemu crven konac oko leve ruke?

Da odbija vampire
    EDIT

Ма то сви свирају курцу, као бедак са другарицом из одељења, а не постоји особа која га не баца на макар једну такву. :Д
    Озбиљно, томе ништа не фали. Шта га јебеш, нисте ви радни колектив, па да се гледате 100 година на послу, ту сте још 2-3 године и ћао. Ватај ти то одма, кад ти ја кажем. :)
    Малолетниче, то је против урока, јебем му миша!

Upravo, mislim, idem sa njima u skolu jos 2 godine, ne pola života...

16. danas sam barem dvaes osoba sa tim video

17. Maloletniče, poslušaj ovo, kašće ti se samo

http://www.youtube.com/watch?v=ES_8FXyMxrM

18. el tolko veliko njesra da se bude sa nekom iz odeljenja?

Bili drug i drugarica iz razreda zajedno. Ona ga nešto prevari i nisu više zajedno, sad je sprdamo ljubavnim tekstovima o vernosti. Oni pričaju sasvim normalno ko i pre nego što su bili zajedno. :)

19. aj mi neko dokon nadje ovaj font posto mi trokira mozak

http://image.spreadshirt.com/image-server/v1/designs/11725780,width=178,height=178/have-a-little-heart-love-heart-funky-font.png

edit: mnogo vam hvala na moralnoj podrsci, nasla sam.

20. Je l' skočio onaj?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.