Разноразно питање

1. Koji mod mi je odabrao defku, moze li se znati, hocu da mu popusim.

Pa mogu da ti kažem da uopšte nisi budala, da znaš! Uopšte se nisi zajebao sa ponudom, baš nimalo.
    I ja da moram da biram moderatora kome bi nešto tako ponudio ko uslugu, baš istoj osobi bi ponudio! :-)))

2. Сад сам тек прочитао о чему се ради него видех млађаног Шерлока да ме помиње па рекох да се јавим. Децхко није сам у глави чини ми се пошто се не нађох ни у чему у оном посту.

3. Popusio bi sam sebi? :D

Ma jok bre, nisam ja...a to i da hoću, ne mogu iz tehničkih razloga. :-)

4. Vidi obris'o post...:-)

5. A skapirao sam da nisi ti pa reko da obrisem, mozda niko nije video. :D

6. Pitanje je prosto...kom moderatoru je nabolje ponuditi oralno zadovoljavanje, a?
    I nije samo jedan zgodan za takve ponude, da znaš! :-)

7. Мешалини и Лули, бгате много сте гејаци постали, фале вам модераторке. Није кул.

8. Pa ili Smarko jer je најљепши од сву децу ili žena neka, a uzimajući u obzir da nije Lullaby jer nije aktivna od 9. oktobra, a defka je odabrana juče, ostaje messalina.

9. Ili Faca jer je pop, a oni se lože na male dečake.

10. Vidiš da si odma pogodiJo! :-)

A Faca se seksualno zadovoljava blenderom za povrće, on otpada...
    EDIT:
    A Smarko drka sam na sebe...

11. Е бре Манчестере, то ти је врло нехигијенски. лололо

12. Mančester ne puši muškima. :-)

13. Kurde, oli slike u pvt ? friško slikane :DD

14. Kurd
    Mančester ne puši muškima. :-)

lula ga je prozvala Mautud.
    .
    .
    .
    .
    Mautud.
    .
    .
    .
    Maut.
    .
    .
    .
    Ud.
    .
    .
    .
    jasno....

15. Jel moze neko da mi kaze o cemu se radi u seriji EZEL? Iz nekog ni samom meni nepoznatog razloga, jako me zanima. :)
    Bez zajebancije.

16. ima neku radnju zanimljivu valjda.

17. evo sa vikipedie

Ömer Uçar je jednostavan i iskren mladić, odan svojoj obitelji, ali i trojici prijatelja koje poznaje još iz djetinjstva. Ali i Džengiz njegova su dva najbolja prijatelja koje smatra vlastitom braćom i za koje bi dao život, a lijepa Ejšan je ljubav njegovog života.

Nakon dugog boravka u vojsci, Ömer se vraća kući u Istanbul, sretan što će napokon zaprositi ženu svojih snova i s njom osnovati obitelj. Međutim, sudbina mu je namijenila drugačiji put – za vrijeme njegove odsutnosti, prijatelji su osmislili i proveli lukav plan pljačke kasina, ubivši pritom jednog zaštitara te ostavivši dovoljno lažnih dokaza kojim će se Ömera optužiti i osuditi na doživotni zatvor. Dok su prijatelji ukradenim milijunima gradili poslovne i privatne karijere,Ömer je u zatvoru proživljavao pakao. Osim što je svakodnevno razmišljao o izdaji svojih prijatelja i njihovim lažnim svjedočenjima, Ömera su fizički zlostavljali ravnatelj i čuvari zatvora, uvjereni da će pomoću batina doznati gdje su on i prijatelji sakrili ukradeni novac. Pri posljednjoj tučnjavi Ömer zadobije strašne ozljede, no uz pomoć Ramiza, mentora i moćnog mafijaša, uspije pobjeći iz zatvora. Njegovo unakaženo i neprepoznatljivo lice trebalo je hitno operirati, a zajedno s promjenom lica došlo je i do promjene ličnosti – Ömer postaje Ezel Bayraktar, mladi i uspješni biznismen, specijaliziran za razne borbene tehnike i čitanje ljudskih namjera, te izrazito uspješan kockar.

Nakon dvanaest godina provedenih u patnji, njegova mržnja prema prijateljima postala je sve jača, pa se odluči kao potpuni stranac posjetiti Cipar kako bi im se osvetio.

Ko smisli ovakve gluposti jebote

18. Zavadili se rođaci pa se zakleli na krvnu osvetu i ubijaju se 200 epizoda i nikako da se pobiju. Kraj serije sutra.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.