U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Limunada se pravi od limunova a limunovi su kisjeli pa linomuda mora biti kisjela.
Ako oš nešto slatko a ti naruči šećeradu i ne zanovijetaj.
Vučice, kakva je to kafana đe ne služe med kao zaslađivač za sve napitke osim kafe?
А тоооо... Ево сад ће :)
Мислиш ли ти да те иједан конобар стварно слуша, тј да слуша твоје посебне захтјеве?
Типа моје ДАЈ МИ ЦЕДЕВИТУ И ЈОШ ЈЕДНУ ЧАШУ ВЕЛИКУ ВОДЕ, па донесе ми ону кесицу цедевите и чашу за њу и курац ми било што друго донесе...
Једне прилике сам сједио са другом у један локал ђе ми је радио колега са факса и мој друг му каже фино (јер стално то пије) ХЛАДНИ НЕС БЕЗ ПЈЕНЕ, овај га је само онако махинално слуша, болио га је курац, и кад му је донио врући нес, овај му га је само вратио лагано... Уз то је испросипа' све :)
kako se zovu na engleskom, ili na srpskom, oni kurci indikatori na kolima, koji svetle kad je dignuta ručna, onda one lampice koje gore kad treba da se menja ulje i ta govna?
valjda instrument tabla?
http://vukajlija.com/forum/teme/20334-raznorazno-pitanje?strana=1161#post_2135205
valjda instrument tabla?
Јесте... Неко вели инструмент, неко инструментал како год :)
Neću bakšiš da im ostavim. Pa čoveče, kada ti dođe mušterija sa posebnim zahtevom, učini kako ti kaže.
ЦапооН-е децхк0, з@схт0 ме хејт00јесх н@ теми ф0т0графије вук@јлијасх@?
CapooN,
Počni da šalješ PVT-ove svakom pojedinačno!
Smarko, ne znam, ne bih se ja drznuo da im vratim, popijem sve i još se obližem. ako se svađaš sa konobarima prođeš ka oni ljudi u fight klub. konobari vladaju svijetom!
Кад год сам послушао спец. захвете добио сам добар бакшиш. :)
Јок...
Нико неће ово да ради, тј неће 90% конобара јер их боли курац.
Он ће да ти замути то што ти прави ка' што вазда ради и баш га не занимају твоји посебни прохтјеви :)
Бих ја, што да не? Ако њега боли патка, не ради свој поса' како треба :)
Замисли кад би ти свој поса' радио тако офрље, какве би биле последице? :)
Нормално, али неке боли уво :)
Ja sam mišljenja da ljudi koji piju slatku kavu i slatku limunadu moraju imati posebnu jarugu u nekom od krugova pakla.
fala Smarko :D
ja mislim da ga preteraše sovim
http://srbin.info/2012/10/dok-je-padao-sa-39-kiloetara-visine-cuv/
a?
ne to, Smarko, popišaće mi se u kafu. ili nešto još gore.
e, našo sam
dashboard se zove...
http://srbin.info/2012/10/dok-je-padao-sa-39-kiloetara-visine-cuv/
a?
Јес', држа је моју слику па је дрка' у капсулу... Све нешто пишу данас о тако тим срањима, те му онај наш први приша', те га чува икона ова... ае :)
Знам, капирам, него ти велим да бих ја ризикова' тол'ко :)
otkrio sam bio da mi je majka stalno ušivala bijeli luk i krst u jaknu dok sam bio student. propadne mi jednom tako džep na jaknu i ja počnem da vadim i čudim se okle to tu.
bio sam dobar student. ne nešto mnooogo dobar ali ono, dovoljan. zadovoljan.
Sad sam, odlazeći iz lokala, jednom od konobara rekla za propust šankera (neposlušnost, jelte), i rekao je da će da pokuša da reši to, ja sam rekla da sad idem i da ne treba ništa. Platila sam i uzela kusur.