Разноразно питање

1. Vučice, dobro si postupila!

2. slažem se sa Hogarom. ali, ja više ne bih odlazio u taj lokal.

3. Slažem se sa Paninarom. Šta više, potrudio bih se da nikada ne prođem pored tog lokala, a kada bih baš morao, sigurno bih okrenuo glavu u suprotnu stranu.

4. I više neću.
    Eto, šankeri, pre nego što napravite limunadu pitajte mušteriju kakvu pije, sa pola limuna ili celim limunom i da li slatku pije ili kiselu. Ako traže slatku, prethodno rastvorite šećer pa tek onda nacedite limun.

5. Вучице, ако имаш фејзбук налог, требало би да напишеш један пљувачки статус на тему тог кафића. Знаш како кажу, једна задовољна муштерија - десет нових, једна незадовољна муштерија - педесет потенцијалних муштерија мање.

6. Ako još neko ostavi neki post o jebenoj limunadi i kako ga je šanker zajeb'o dobiće ban od 24 sata a tema može da se zaključa na par dana.
    Jebala vas limunada od 40 postova.

7. Hehehe, bilo bi dobro, ali ja nisam osvetoljubive prirode. :)

8. Napravi i twitter nalog i pokopaj ih zauvek.

9. Remac, pa nisi fer, uskraćuješ nam slobodu govora. :)

10. И тако се попи лимунада и оста конобар без напојнице :)

11. Ајде Ремац сад бануј. :Д

12. Surova sam, ostavila sam pola čaše kisele tečnosti na slovo "L". :)

13. Знате какву лимунаду попих, свратио ми друг који је конобар иначе, ја га питам шташ пити он мени лимунаду. И ЈА СПРАВИМ!

14. Vučica21

Šećer se rastvara u vodi, u tek napravljenoj limunadi ne može. Zamolila sam konobara da ovima kaže da rastvore šećer prvo pa tek onda da nacede limun. Ne razumem zašto me ignorišu.

Naravno da može da se rastvori u tek napravljenoj limunadi, samo treba mešati malo više (isto kao kada se stavi u običnu vodu, bez isceđenog limuna).

Vučica21

Neću bakšiš da im ostavim. Pa čoveče, kada ti dođe mušterija sa posebnim zahtevom, učini kako ti kaže.

Neko je već rekao - limunada je kisela i dosta ljudi je pije tako. Mogu oni da ti stave šećer, ali mogu da ga stave previše i onda da to bude toliko slatko da ti limunada presedne. Jedno je naručivanje espresa sa mlekom, a nešto sasvim drugo je naručivanje limunade. Niko ne traži da mu se stavi šećer u kafu ili čaj.

Vučica21

Sad sam, odlazeći iz lokala, jednom od konobara rekla za propust šankera (neposlušnost, jelte), i rekao je da će da pokuša da reši to, ja sam rekla da sad idem i da ne treba ništa. Platila sam i uzela kusur.

Propust nije neposlušnost. Ti si piće naručila od konobara, a on ako nije preneo kako treba šankeru, onda ne možeš kriviti šankera.

Vučica21

I više neću.
    Eto, šankeri, pre nego što napravite limunadu pitajte mušteriju kakvu pije, sa pola limuna ili celim limunom i da li slatku pije ili kiselu. Ako traže slatku, prethodno rastvorite šećer pa tek onda nacedite limun.

Šankera baš libu racku da sprema ono što mu nije rečeno da sprema. Ako mu kažu: "dva kratka espresa sa mlekom, dve flašice kisele vode, jednu limunadu i dve kole", onda on to i spremi na ajncer. Ako konobar nije njemu preneo kakvu limunadu da spremi, onda nije šanker kriv što mu nije preneto, već je kriv konobar.

Uostalom, sledeći put sama kaži kakvu limunadu želiš, konobari još uvek nisu ovladali tehnikom čitanja misli. I, nije mušterija uvek u pravu, realno.

15. Ježim se od ovih proseravanja, ultra mega giga proseravanja.
    Tema je zaključana do daljnjeg, možda će se večeras nekad skinuti katanac a možda i neće večeras, da vas ne banujem bezze.
    2 stranice o limunadi, jebem ti limunadu.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.