Зашто онда Нинки, Брусу, Резервојир Догу и сличнима није блокирано рекламирање?
Bruce je moderator treba mu ta opcija. Dog je tata-mata i svaki put kad linkuje svoju defku je umesno i na interesantan način uklopljeno, plus što je dobra defka. A što se Ninke tiče on ne linkuje on NINČI to mu je kao disanje, on je Ninka jbt, to ti je kao recimo: ti si sisar pa kad bi prestao da sisaš...
EDIT: a slične njima još nisam sreo na sajtu...
YeahBatch
Otvoriš defku i krneš minus, ako te to toliko nervira.
Meni ne smeta samoreklamiranje od strane bilo kojeg autora, ako mu/joj definicija dobro diše sa onom na kojoj se autor reklamira.
зашто је ово закључано сад кацам извалио која је ултра слатка чка? и која је то фора да закључавате теме кад народ оће да прича ту? њему се не свиђа и као ја ћу закључам, ја закључавам шта као
Zna li neko gdje da nadjem na netu clanak gdje je bas detaljno objasnjen eksperiment sa majmunima, bananom i vodenim topom(sprejom)?
Ono kad sjede 5 majmuna u kavezu, i postave im bananu unutra, pa jedan od njih krene ka njoj, i naucnik ih sve istretira vodom :). Posle krene drugi, neki, i sve se ponovi, majmuni ukapiraju, i ne idu ka banani. Onda jednog od tih majmuna zamijene novim majmunom, koji odmah krene ka banani, ali ga ova cetvorica sto znaju za jadac istuku. Tako i ovaj novi nauci da ne treba da ide ka banani.. Naucnik tako jednog po jednog zamijeni i preostala 4 majmuna dok u kavezu ne ostanu 5 novih majmuna koji ne znaju za vodeni top i kaznu, ali ipak ne ide ka banani... Eto ukratko to je taj eksperiment...
Bruce je moderator treba mu ta opcija. Dog je tata-mata i svaki put kad linkuje svoju defku je umesno i na interesantan način uklopljeno, plus što je dobra defka. A što se Ninke tiče on ne linkuje on NINČI to mu je kao disanje, on je Ninka jbt, to ti je kao recimo: ti si sisar pa kad bi prestao da sisaš...
EDIT: a slične njima još nisam sreo na sajtu...
Otvoriš defku i krneš minus, ako te to toliko nervira.
Meni ne smeta samoreklamiranje od strane bilo kojeg autora, ako mu/joj definicija dobro diše sa onom na kojoj se autor reklamira.
Мој зон. Волим дати мајнус на рекламирање но љеба јес.
Da, ali ja znam da reklamiram nekad tuđu definiciju, a onda neki baja poput tebe zakuca minuščinu na nečiju jako dobru defku.
Riha ja ti dao minus na ovu defku što reklamiraš na svom profilu, samo da znaš.
Шта ћу када је то јаче од мене. Мислим шта који туки треба рекламирати на туђим дефиницијама. Ако рекламираш на својој онда је за мене прихватљиво.
Какво си ти мудо од човјека, страшно. Јеси је бар прочитао?
Рекламирање на свом профилу.
Биће да је ово сарказам. Пишти ми бобан.
Reklamirati u smislu postavljanja nečije definicije u komentaru kao dopunjavanja te definicije, a ne u smislu da nečija definicija nakupi pluseva.
Znači, tebi je u redu da neko napiše definiciju i u komentaru da linkuje još svojih 5 koje nisu ni u kakvoj vezi.
Мислим безпотребно и нелогично рекламирање. Лупи коментар чисто како би промовисао своју дефку.
Ма боле ме патка шта неко ради на својој дефиницији. Ако хоће нека окачи сабрана дјела.
Bez ikakve veze tupimo ovde. Svako neka postupa prema svom nahođenju i to je to.
Kao da ćemo diskusijom uticati jedni na druge.
U zdravlje, drugari!
Kao da ćemo diskusijom uticati jedni na druge.
U zdravlje, drugari!
+1
П.С Имаш пиво када дођем у БЛ ;)
Nije problem...
Koji je kurac ovom narodu sa otvaranjem tema u poslednjih 10-15 dana?
http://vukajlija.com/forum/teme/43511-slatke-devojke?strana=41
зашто је ово закључано сад кацам извалио која је ултра слатка чка? и која је то фора да закључавате теме кад народ оће да прича ту? њему се не свиђа и као ја ћу закључам, ја закључавам шта као
Zna li neko gdje da nadjem na netu clanak gdje je bas detaljno objasnjen eksperiment sa majmunima, bananom i vodenim topom(sprejom)?
Ono kad sjede 5 majmuna u kavezu, i postave im bananu unutra, pa jedan od njih krene ka njoj, i naucnik ih sve istretira vodom :). Posle krene drugi, neki, i sve se ponovi, majmuni ukapiraju, i ne idu ka banani. Onda jednog od tih majmuna zamijene novim majmunom, koji odmah krene ka banani, ali ga ova cetvorica sto znaju za jadac istuku. Tako i ovaj novi nauci da ne treba da ide ka banani.. Naucnik tako jednog po jednog zamijeni i preostala 4 majmuna dok u kavezu ne ostanu 5 novih majmuna koji ne znaju za vodeni top i kaznu, ali ipak ne ide ka banani... Eto ukratko to je taj eksperiment...
Koldfilde, čitao sam o tom eksperimentu na forumu. evo nađoh.
http://vukajlija.com/forum/teme/20334-raznorazno-pitanje?strana=1168#post_2138278
http://vukajlija.com/forum/teme/20334-raznorazno-pitanje?strana=1168#post_2138278
hehehehe
dobar, dobar... :) aj ako neko ima nesto neka mi javi, treba mi, TREBA MI!