Разноразно питање

1. Бановани смо због глупих вицева на теми о глупим вицевима. Да га јебем, не иде ми у главу.

jes' tako.

2. Ако је тема за глупе вицеве онда су аутоматски они вицеви глупи, а Хамо је паметан и зато смо попили бан. ХАМО ГЕНИЈЕ ХАМО ГЕНИЈЕ!

3. Интересује ме да ли је онај модераторски Ђетић (читај: СМарко) престао пушити. Да ли човјеку да честитам или да се наслађујем!?

4. Primetio sam u komentarima obrazlozenje za minus da nije sleng i odem na profile tih komentatora i tu nema dva posto slenga, po tome, logicno bi bilo da ode covek i da mu udari na vecinu defki minus i obrazlozi nije sleng. Koji je kurac tim ljudima, daju minus jer nije sleng a ni sami ga ne pisu?

5. Јебига, има мало недефинисаног сленга.

6. Pa ima, mozda sam i ja zllzlzz. Nego Koji onda kurac daju minus zbog toga? Meni niko nije na moju definiciju taj koment ostavio nego sam primetio pojavu. Jebac, dobar ti avatar.

7. А јес то глупо, ти минуси. Ја мислим да минусе треба давати само на неке вансеријске глупости и плагијате, никако за оно због чега се неко потрудио. Видим човек напише роман и неко му спичи минус јебига.

8. Isto mislim, u povetku sam bio dosta stroziji ali vec dugo vremena dajem
    Minus na plagijate i kad je nesto bas bzv. A cesto ako bas mislim da je za minus samo preskocim i ne ocenim. Sto ti kazes ako se vidi ulozen trud ide plus a cesto kad vidim
    Da je pocetnicka dajem plus za motivaciju i ako je za nusmi tebra.

9. Откуд ти знаш да ли је почетничка пре оцењивања?

10. Da li BOG i njegovi proroci, pravoslavni, katolički i protestantski Isus, šiitski i sunitski Alah i ostali, vide i znaju kad neko na fejsu izbaci status o veri ili lajkuje neku versku stranicu/grupu i lajkuje i šeruje statuse iste?

11. Pa cesto se vidi po samoj definiciji, stilu pisanja itd ne uvek ali cesto.

12. Može se neko trudit kolko oće, ako mi se ne sviđa definicija ide minus.

pa kad je genijalna....u nju sam ulozio 10 godina rada i za to vreme sam 350 knjiga procito....i kada je procitas sve se menja, posle nje vise nista nije isto.....a esi osetio kakvu promenu....el sad imas drugi pogled na svet

13. Može se neko trudit kolko oće, ako mi se ne sviđa definicija ide minus.

+1

Primetio sam u komentarima obrazlozenje za minus da nije sleng i odem na profile tih komentatora i tu nema dva posto slenga, po tome, logicno bi bilo da ode covek i da mu udari na vecinu defki minus i obrazlozi nije sleng. Koji je kurac tim ljudima, daju minus jer nije sleng a ni sami ga ne pisu?

Ide minus ako se nešto definiše kao da je sleng, a u suštini je obična reč (nesleng) ili obična, svakodnevna fraza.

14. Je l' neko od vas registrovan na sajtu srbijasport.net??

15. 'Де је она тема "Шмешан принтскрин са Вукајлије"?

16. Što zajebava ovo linkovanje defki? Htedoh da se izreklamiram al neće majku mu :D ili to samo mene zajebava...

17. Ima članova kojima je blokirano reklamiranje, tj. linkovanje, zato što preteruju sa tim.

Ti si jedan od tih!

18. hahahahhahahhaha dobra, dobra! Preterivao sam priznajem čitavih deset puta :D
    Ne ozbiljno šta se dešava sa vukom, do danas nisam mogao da se ulogujem na vukajlija.com samo na m.vukajlija.com a i to je zajebavalo?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.