Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ниси морао сканф. Сцанф ти чита нешто са главног улаза, то јест тастатуре, а ти немаш променљиву којој би доделио вредност са главног улаза, а функција сцанф, како си је ти написао не ради апсолутно ништа. :)
Који си Бил Гејтс, Поховани брате...
ali nije htelo da mi otvori u crnom ekranu bez scanf, tj. htelo je ali na manje od sekunde
ma ja sam vise od njega :D
У ствари, јако је глупа поента сцанф-а у том задатку јер је користе да би зауставили гашење прозорчета у ком ће ти се извршити програм, а за то се користи друга функција (гетцхар(), или гетцх()).
EDIT: Ево ти објашњење, поента је да ти програм ради и без овога или онога, само што се пребрзо гаси прозор. Али и то можеш да провериш са брејкпоинтом.
Да ли неко од вас има у пдф издању или слично књигу камен за денија фишера 2. Било би згодно кад би неко имао :)))
Falafala, snaći ću se dalje :D
što ne mogu da se ulogujem preko gugl hroma odjednom? tj već par dana, nego moram preko raspada od explorera, kaizen duradi nešto
Neće ovi iz Gugla da daju pare Kazanu, pa ih odjeb'o. Idi preko Mozile.
što ne mogu da se ulogujem preko gugl hroma odjednom? tj već par dana, nego moram preko raspada od explorera, kaizen duradi nešto
Očisti cookies u Hromu, može biti do toga.
Zašto mi se baguje skipovanje na Youtube-u? Klikćem ali neće da skipuje video. Ima li još neko ovaj problem?
Poslednjih 20 definicija desno od loga vukajlije, značajno kasni u odnosu na 20 najnovijih. U čemu bi mogao biti problem?
jeste ciklon to u pitanju, hvala
Od nekih cirka 250 000 registrovanih ljudi na sajtu, defku mi ocijeni 20-ak autora. Da kažem da nemam pratilaca, pa hajde. Mora da je tačna teorija da ovdje ima 30-ak autora, a ovo ostalo su dupli nalozi... :-)
Ozbiljno, ljudi, planira li se nešto novo na sajtu? Očigledno je da je ovo otišlo u neku stvar, treba neka promjena nabolje...
Каизен дуради нешто.
Mrze te zato što si bosanac, i musliman!
Што рече Цовпа. Каизен + држава дураде нешто.
Која је то промена на сајту која ће натерати људе да читају дефиниције?
Мене не можете да натерате ни пушком да уђем у нове.
100 прочитаних дефки једно пушење од црнкиње у трајању од 2 минута.
Каизен да направи сензор за очи ка' на ХТЦ, ето.
Pa recimo da mogu neke nagrade za čitanje, hm? Ne mora to biti odabrana definicija, neka bude npr. izbor boje na četu, više defki za definisanje, neke povlastice uglavnom.