Разноразно питање

1. Champy
    Od nekih cirka 250 000 registrovanih ljudi na sajtu, defku mi ocijeni 20-ak autora. Da kažem da nemam pratilaca, pa hajde. Mora da je tačna teorija da ovdje ima 30-ak autora, a ovo ostalo su dupli nalozi... :-)

Ozbiljno, ljudi, planira li se nešto novo na sajtu? Očigledno je da je ovo otišlo u neku stvar, treba neka promjena nabolje...

Realno, otvorim nekoliko novih definicija da ocenim, a ono isti komentari istih ljudi istim ljudima, što je možda i ok, ali medjusobni hvalospevi se pišu na loše definicije (da ne kažem govna). Čoveku lepo priložiš link da je isplagirao definiciju, on samo kaže da nije plagijat, jer je defka 10-ak u plusu. Čemu onda i ocenjivati i komentarisati? Boriti se sa vetrenjačama? Zajebi... Bolje mi je iz off-a iščitavati definicije autora koji su realno izneli ovaj na mesto gde je sad.
    Stub srama bi trebalo ažurirati i kazniti međusobno lajkovanje tako što će se brisati nekoliko najbolje rangiranih definicija (a koje nisu odabrane) ljudi koji su slizani... Opet vetrenjače...

2. Za sve je kriva komentatorska sekta. Pravda za nekomentatore i Sedplasa!

3. Pa recimo da mogu neke nagrade za čitanje, hm? Ne mora to biti odabrana definicija, neka bude npr. izbor boje na četu, više defki za definisanje, neke povlastice uglavnom.

Па да батица упадне на дефке и само рока оцене без читања једно два сата и добије награду?

4. Мени је глупо то брисање најбољих дефиниција за казну. Ваљда је дефиниција садржај сајта и више доприноси сајту него аутору, још ако је баш нека добра, онда је стварно штета да се брише са Вукајлије.

5. Па да батица упадне на дефке и само рока оцене без читања једно два сата и добије награду?

Ako bude lupao bezveze, to se može ocijeniti kao hejt ili kao lajk, vrlo lako. A ako bude pravio pauze između ocjenjivanja, mislim da neće samo tako čekati nekih pola minute-minutu i lupati ocjene, mislim da će usput i pročitati.

6. Pa recimo da mogu neke nagrade za čitanje, hm? Ne mora to biti odabrana definicija, neka bude npr. izbor boje na četu, više defki za definisanje, neke povlastice uglavnom.

Радо бисмо ми то увели, тј каизен, ево ја ти гарантујем, али је проблем тај што би дошло 80% људи и исклепало 1000 оцјена за два минута и онда треба ми медатори да ћерамо народ туда и да их провјеравамо :)

Čoveku lepo priložiš link da je isplagirao definiciju, on samo kaže da nije plagijat, jer je defka 10-ak u plusu. Čemu onda i ocenjivati i komentarisati? Boriti se sa vetrenjačama?

Ђе то?
    Ја кад налетим на плагијат рокнем га, па нека је и 100 у плус и нека га напише ко год.

Stub srama bi trebalo ažurirati i kazniti međusobno lajkovanje tako što će se brisati nekoliko najbolje rangiranih definicija (a koje nisu odabrane) ljudi koji su slizani... Opet vetrenjače...

А јес', па да се дигне буна :)

7. А јес', па да се дигне буна :)

Kad malo bolje razmislim, nema nekog rešenja.
    Natankaj i vozi, pa dok ide, ide.

8. Problem nečitanja nije u tome što su se ljudi smorili, pa ne čitaju. Problem je što se izdefinisalo mnogo toga, pa smo podigli kriterijume za humor i kvalitet definicije. Sada je teško napisati definiciju koja će oduševiti. Mene lično, teško da može neka nova definicija nasmijati ili oduševiti.

9. Иди читај моје, балашајзеру, упишаћеш се од смијеха.

Смислих данас двије дефиниције и реко' СЈЕТИЋУ СЕ... Ео сјетио сам се ка што се да виђет' из приложеног..

10. Sada je teško napisati definiciju koja će oduševiti. Mene lično, teško da može neka nova definicija nasmijati ili oduševiti.

+1

11. Смислих данас двије дефиниције и реко' СЈЕТИЋУ СЕ... Ео сјетио сам се ка што се да виђет' из приложеног..

Inspiracija

Исто што и говно, ухвати те кад се најмање надаш без парчета папира.

12. Definicije na ovom sajtu posmatram kroz prizmu "rečnik slenga" sa akcentom na rečnik.
    Ako neko definiše neki pojam korektno, koji do sada nije definisan, meni je to ok i ne mora uopšte da ima humora ni u primesama.
    Izgubio sam bilo kakvu volju i da čitam i da pišem, kad vidim da neka loša definicija ima skor 25:4 (uz 5 hvalospeva u komentarima), a sasvim solidno obrađena defka nekog autora koji ne smara svojom pojavom ima 5:0 (lupam).

13. Иди читај моје, балашајзеру, упишаћеш се од смијеха.

Pročitao prvu i upišao se od smijeha... kad sam vidio skor. Al' dao sam plus, jer si moderator, da se ne izdvajam od ostale žgadije koji su imali tu nesreću da pročitaju "definiciju".

14. ko će da se bije sa mnom na ovaj ponoćni duel?
    EDIT: kasno, popunili
    EDIT2: ima još 5 parova. oće li ko? što me mrzite?

15. EDIT2: ima još 5 parova. oće li ko? što me mrzite?

Ne smemo! Bojimo se!

16. ne zezaj. ajde? :)
    EDIT: OK, pozz Hogare.

17. Imaš Čampija!
    A ja odoh na počinak!

18. Što su devojke u tripu da ih je sramota kad ih vidiš u vešu? (ne mislim na devojku nego na drugaricu) Što na bazenima izbacuju sisiće i dupiće što mogu više a kad ih slučajno vidiš u domaćinkama dok se presvlače počnu da se kriju? Pa jebote, video sam te u kupaćem i tad te nije bilo sramota a sad glumiš nešto. Ili nekoliko puta mi se desilo da drugarice uđu u sobu dok se tuširam i kad izađem iz kupatila u gaćama i s peškirom oko struka one okreću glavu i zaklanjaju lice rukom da ne gledaju, kao "aaaaaa kako me sramota". Što to?

19. Pa jebi ga razlika je u nazivu.
    Jedno se zove donji veš, a drugo su kupaći kostimi.

20. Е јеби га, како не видех овај поноћни дуел? Сацам се сморио, одо' да гледам неког Немању Рнића.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.