Разноразно питање

1. Ili nekoliko puta mi se desilo da drugarice uđu u sobu dok se tuširam i kad izađem iz kupatila u gaćama i s peškirom oko struka one okreću glavu i zaklanjaju lice rukom da ne gledaju, kao "aaaaaa kako me sramota". Što to?

E, i meni se isto desilo, doduše i kurčina virila ispod peškira, ali kake to veze ima?!

2. E, i meni se isto desilo, doduše i kurčina virila ispod peškira, ali kake to veze ima?!

Nemo da lažeš! Da se to desilo oči bi im ispale.

3. musssashe

Идемо на мод форум да се договоримо око тема, сад ћу послат. ето нас брзо

fejs

а мени на фејсу не одговараш данас цео дан СИСО ЈЕДНА МОДУЛАТОРСКА!

4. Da se to desilo oči bi im ispale.

E, to sam zaboravio napisati. Zato se samo jednom desilo. Poslije sam bio oprezan.

5. Zasto se ne zakljuca forum za neregistrovane korisnike, iz razloga, sto bi neka pedofilcina ili n osoba gledala nase fotke i to?

6. zato što je besmisleno. nemoj kačit pa neće ni gledat. a i on će se registrovat pa će gledat.

7. чек, што је мени закључана ова тема? http://vukajlija.com/forum/teme/47067-carape?strana=1

то што људи спемују сваку тему јер је форум сморчина није мој проблем, мој проблем је да нађем те чарапе до маскенбала :) а конкретан одговор нисам добила, ни колико коштају ни где их тачно има у новом саду.

8. sto bi neka pedofilcina ili n osoba gledala nase fotke i to?

Pa ko ti je kriv kad si dete :)

9. Малолетник
    Zasto se ne zakljuca forum za neregistrovane korisnike, iz razloga, sto bi neka pedofilcina ili n osoba gledala nase fotke i to?

Ја не знам зашто је уопште та тема дозвољена овде? Фејсбук служи за стављање личних фотографија, а не Вукајлија. Овде би приватност требала да буде максимално испоштована. Ко хоће да гледа нечије слике, правац Фејс.

10. чек, што је мени закључана ова тема?

odkljucao. kad ti kaze neko gde i sta, kazi na pvt da zakljucam da ne spemuju nakon toga bezveze

11. Tebi trebaju štucne ili?

12. pa imas temu sad jebote...

13. Je li se meni samo čini ili se zadnjih dana forum pretvorio u neku šimejl diskusiju u koju se čovek ne može uključiti bez belog ogrtača, lovorovog venca, tananog emo pogleda iz koga se nazire duboki veltšmerc, diploma filozofije i sociologije pod jednom miškom, a smotuljka papirusa sa Hegelovim teorijama pod drugom? Ili je snijeg? Il' su labudovi? Gde su dojke u toj priči? Đe ići na prelo?

14. Нема сисе, само Мики Маус хумор, "паметне" расправке и генерално лелемудање.

15. CITAT Je li se meni samo čini ili se zadnjih dana forum pretvorio u neku šimejl diskusiju u koju se čovek ne može uključiti bez belog ogrtača, lovorovog venca, tananog emo pogleda iz koga se nazire duboki veltšmerc, diploma filozofije i sociologije pod jednom miškom, a smotuljka papirusa sa Hegelovim teorijama pod drugom?
    Najzad nešto i za nas...
    http://www.andyross.net/kant.jpg

16. eh, lukse moj, ti si još uvek.. maloletan :P

17. Mudraci.

Nego, imal šta na belegiju?

I jeste li pravili skoro vino? Vinobran je slabijeg kvaliteta kod nas, možda je i kod vas.

18. Luksučitelju, nekad je to i dominiralo forumom.

Sjećam se neke rasprave o ikonoklastici koja je imala dvocifren broj strana.

19. I jeste li pravili skoro vino? Vinobran je slabijeg kvaliteta kod nas, možda je i kod vas.

Nisam vino, al jesam medovinu. Nije ni ovde vinobran nešto, kad sam je presekao, nastavilo se vrenje, na kraju sam morao da dodajem meda da bih pio, a kiselo u pizdu materinu. Mada je na početku bila kao ambrozija, a tek što udara, ooooooooo....

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.