Разноразно питање

1. Uhu, to je hladno.

2. Da li znate zasto riba smrdi od glave?

3. Zato što je oprala pičku.

4. Jebem te, mislila sam na soma.

5. A na soma si mislila.
    E ne znam za njega. Sigurno je peder.

6. Ili redovno pere picku.

7. Ja mislim da smrdi zato što živi u vodi celoga života. Na primer krmača ne smrdi kad se lepo okupa u kadi i okači na terasi.

8. Razumem ja to, da me ne shvatite pogresno nemam ja fotografsko pamcenje ali dovoljno sam inteligentna. Ali me zanima zasto bas od glave. A ne od repa npr.

9. Da, ali što smrdi od glave, to je pitanje.
    Znam. I ribe prde, pa tako kad riba prdne, oni bablići krenu ka površini di je ribina glava, pa se ona sirota nadiše gasova i zasmrdi glavu.
    www.svimikojiželimodasprečimoribedaprde.com

10. ali dovoljno sam inteligentna.

Hahahahahah, Jano, legendo. Uvek si umela da me nasmeješ u ove kasne sate!

Mwah, dusho!

11. Tulume macko!
    Uf to sto umem da te nasmejem u ove kasne sate mi nikako ne prija. Ja u kasne sate volim raditi nesto drugo :)
    El mislis da nisam dovoljno inteligentna? Ili da sam trebala da napisem kako sam mnogo pametna?
    kis u sis :)

12. Električaru, brisanje postova nije kul.

13. kako reagovati kad čujete frajera da peva dok vas jebe?
    Da li mu se priključiti, ili u suzama nastvaviti di ste stali pre pesme Nade Topčagić "MiKajlo, Miki, Miki" ?

14. Jedna pametna osoba nekada davno je rekla:

Dok on peva: Sa Manjače krenuli su vuci " , ja ću, budi siguran da mu terciram i dajem ritam. Manjača je Manjača. Vazda je najjači seks bio između dva Krajišnika. Muškog i ženskog.

Tako da...

15. зависи. ако јуначина запева "Са Мањаче кренули су вуци", мислим да је најбоље да доживиш (а ако не мо'ш, онда додглумиш) оргазам. ако не одрадиш то, а Тарзан запева, нема ти спаса, бићеш јебана.

едит: убо сам исту песму као СтефанКостић.
    јеботе, ал' сам се простефанкостићио.

16. Maro, covek kad peva zlo ne misli!
    Al kad zapeva tokom jebacine to obicno znaci da je red da mu se skines sa kurca.
    Znaci procedura je sledeca: on zapeva, ti meces svoje sise u sake. mices njegovo telo sa sebe, uzimas plahtu i odlazis u drugu sobu.
    Sedi i cekaj da pocne da kuka :)

17. Pita mati đe ćeš sine, odo svojoj dragoj na babine. Oj đevojko.

18. Dube el ti to surfujes, jebes i pevas uporedo?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.