Разноразно питање

1. Ma to ja pitam za bez dodataka i priloga.

2. Ucim engleski sad, i imam sledecu recenicu:
    Being a clown doctor is interesting...bla bla bla
    Sta je (gramaticki) ovo "Being"

3. Glagol.

Edit: skinuto sa nekog foruma:
    'Being' is both the present participle and the gerund form of the verb.
    Present participle is used after the auxiliary in the continuous tenses. She is being very good (now). She is always being difficult (this is usually used to describe negative habits!)

Gerund is used a) as a subject or object. b) after prepostions. c) after certain verbs.

a)Being deceived can make someone feel angry. b) I'm tired of being his friend. c) I love being on holiday.

4. Being a clown doctor је именица у целини. Онда је Being ваљда неки глаголски део именице, јебем ли га. Исправите ме ако грешим, давно сам ја то учио.

5. Ako neko ume neka mi objasni šta sad koji moj dešava sa Agrobankom? Gde da podignem platu? Šta je sa mojom štednjom? DI SU MOJI NOVCI!?

6. A šta bi sa ovim našim bingom? Čekam na rts 2 kad ono neka kretenska emisija.

7. dje je podforum nesto?

8. Čekam na rts 2 kad ono neka kretenska emisija.

A šta bi sa ovim našim bingom?

na rts 2 neka kretenska emisija

:))

9. Da napomenem da sam sve pretražila i nisam našla. Ne mogu da pristupim sajtu lutrija.rs

10. Опуштено, свеједно нећеш добити ништа.

11. @ Bruce
    Ok, a šta s tim? Znam da su napravili Novu Agrobanku ali sad su najavili da će i ona da se likvidira. Da li neko zna šta će sad da bude? Pominje se poštanska štedionica. Da li neko ima iskustva sa tom bankom i kakvih? Pitao bih na onom sajtu ali sumnjam u iskren odgovor bota...

12. Pominje se poštanska štedionica. Da li neko ima iskustva sa tom bankom i kakvih?

Pitaj bilo kog penzionera u Srbiji. Moja iskustva su loša (nisam penzioner ali ih imam par u porodici, a i u mom poslu sam se povremeno sretao sa njima), zato što su jako spori, tehnički zaostali, nezainteresovani za unapređivanje poslovanja jer ih država, pre svega preko PIO fonda održava na privilegovanoj poziciji (i druga državna davanja, npr. dečji dodaci se servisiraju preko njih), zbog ogromnog broja penzionera su vrlo često preopterećeni, tako da, ako ti prebace pare kod njih, podigni ih i menjaj banku.

13. Све домаће банке су крш, нажалос'...

Увек изабереш неку велику међународну у којој се неће појавити Језда и Дафина и иза које ће рецимо да стане Саркози и каже, дувајте курац неваљалци мали, ево вам 50 милијарди да се не угасите.

14. Meni firma otvorila račun u Razvojnoj banci Vojvodine, iako imam račun u Erste banci, šta reći.

15. Може неко да ми објасни, не могу да пређем преко 2621 збир дефки, избацим дефку и она оде двадесет у плусу, и то се види, а он и даље стоји на истом месту.
    Држава дуради нешто.

16. dao sam ti ja plus na zadnjoj i skočilo ti je za jedan. sve je u redu.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.