Разноразно питање

1. Може ли се стаклена амбалажа од безалкохолног јелена користити за алкохолни јелен?

2. hvala Pani modu pani moduuu

3. a mogao sam i da ćutim, možda bi ti skupio više glasova :)

4. Је л' постоји код нас неко тржиште за стрипове (типа: велики блек, загор, дилан дог и тако то); неки сајт на којем се љубитељи окупљају; и најбитније: врши ли се ту нека трговина међ' народом?
    Разумљиво да у Америци можеш да продаш први број Спајдермена за (лупам) 50 или 100 хиљада долара, и сад мене копка имамо ли ми неки еквивалент томе. А да се, наравно, ради о много мањој пари.
    Нисам оптимистичан по том питању, ал' не шкоди да се пита. Имам камару стрипова, волим их и не бих се баш тако лако отарасио свих. Но, ту су и неки доста стари бројеви који имају потенцијал да вриједе нешто, па..... разумијете.

5. Фацимире, ја тражио неке форуме ђе бих са осталим љубитељима стрпиова могао да се дивим покојном Серђу Бонелију, ал' нисам нашао ништа конкретно, а то за размјену можеш преко купинда? најједноставније.
    Елем, што не отвориш тему на форуму ? Кад може да се прича о другој ирској фудбалској лиги може и о Загору, не видим штае проблем.

6. Moj prvi komšija trguje s tim. Pošalji mi u pvt šta ti treba, pa ću ti reći sutra sve što te zanima.

7. Све што имаш вриједи онолико колика је потражња...

Да си у Америку вријеђело би нешто, пошто си ту ђе си, вриједи курчину, ти мо'ш продат' вјероватно ако неко сакупља, али за много мање паре од онога што вриједи.

8. http://www.stripovi.com/
    Ош да купујеш нове артикле?
    И, да, сајт је матори, квалитетан, добра трампа.
    ПС - Ако никада нисте били на овом сајту, стварно сте немачи појма.

9. I preko liminda verovatno mozes. Znam da su albume sa slicicama prodavali ljudi za fine pare.

10. E faco jel tvoja bese defka o samaranju majmuna nesto, cini mi se da je tvoja al
    Me mrzi da trazim? I Smarko odaberi coveku smeh je najbolji lek, ja se cesto setim i smejem se sam sa sobom.

11. Limundo, kupindo
    Najbolji za stripove ti je hrvatski http://www.stripovi.com/
    To ti je to, ako ne računaš oglase preko neta.
    Edit: U Bosni www.pik.ba

12. Модераторима да се забране питања на овој теми, затрпају нас сиротињу суптилним магнетизмом своје личности.

Може ли се стаклена амбалажа од безалкохолног јелена користити за алкохолни јелен?

13. То је пивохуљење енеми!

14. Хеј! Нисам тражио моралне лекције, него одговоре! лололо

15. Елем, што не отвориш тему на форуму ?

Нисам од те сорте :)

Moj prvi komšija trguje s tim. Pošalji mi u pvt šta ti treba, pa ću ti reći sutra sve što te zanima.

Само ме занима да ли старији бројеви вриједе више него нови. Типа: тај и тај стари број загора из тог и тог разлога вриједи 20/40/60 евра и то можеш да продаш ту и ту.

Да си у Америку вријеђело би нешто, пошто си ту ђе си, вриједи курчину, ти мо'ш продат' вјероватно ако неко сакупља, али за много мање паре од онога што вриједи.

Рек'о си ми оно што сам већ знао :)

Ош да купујеш нове артикле?

Па немам баш намјеру, ал' можда ми некад затреба сајт. Фала.

E faco jel tvoja bese defka o samaranju majmuna nesto

Јес' http://vukajlija.com/perverzija/523739

Najbolji za stripove ti je hrvatski http://www.stripovi.com/

Фала и теби колико и Томдрилу :)

16. Само ме занима да ли старији бројеви вриједе више него нови. Типа: тај и тај стари број загора из тог и тог разлога вриједи 20/40/60 евра и то можеш да продаш ту и ту.

Hm, najbitnija stvar kod stripova je u tome kako su očuvani, pa tek onda koji su broj...

17. Ja se ubi kucajuci samaranje majmuna a ono nema.

18. Hm, najbitnija stvar kod stripova je u tome kako su očuvani, pa tek onda koji su broj...

Bogomi nije. Svaki kolekcionar će dati 5 puta više keša za isparan, popišan i posran Zagor - "Nasilje u Darkvudu", nego za bilo koji nov.

19. Lepo si rekao "svaki kolekcionar" ali veruj mi, neće onaj pravi..."Nasilje u Darkvudu" je prvi broj Zagora, magnet za početnike...

20. Сутра у току дана вам јављам своје најстарије бројеве па да размотримо то :)
    А да л' је очувано нема бриге. Сви бомбона. Старије бројеве сам куповао од неког лика у Игалу кад сам још био клинац. Сјећам се: нови бројеви евро или евро и по највише, док су старији били два и по, па неки и три евра. Види се по папиру да су млооого матори, а датум издавања је ту наравно као валидан доказ.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.