Разноразно питање

1. Па није баш стандард да крену у те воде са 13, има их али јако ретко. А ово би их гурнуло на неки начин у то све. А иначе не знам шта би ново могли да науче из филмова, а што им је неопходно... Нек гледају кад се њима гледа, свако има неки свој природни термин за то, и нека се сам активира. А они нек их уче како да натакну куртон на банану, како се пију пилуле и нек их плаше болештинама. хД

2. А они нек их уче како да натакну куртон на банану, како се пију пилуле и нек их плаше болештинама. хД

Olololo, e, ja se sećam da su nama pustili neku prezentaciju, mislim da sam bila šesti-sedmi razred osnovne, dvanaest godina sam imala (mada je većina već napunila trinaest), kada su počeli da pričaju o tim boleštinama, abortusima, roditeljima koji teraju trudne kćerke puškom iz kuće, mislim da se pola razreda prepalo. Izađeš kao da si gledao neki horor, a ne nešto što je sasvim normalno u prirodi. xD Brate, dođu ti tako, ti relativno ništa ne znaš, i bum pa na drum odmah svi mogući rizici i šta ti ja znam. Mogli bi prvo malo da pričaju to treba da je akt iz ljubavi i bliskosti, bolje ih uči tako, pa kad budu stariji neka se ophode prema seksu kako hoće. Isto kao ustajanje babama i dedama u autobusu, učiš ih da treba dustanu, pa sad posle na kraju se mnogi ogluše o to, ali neki i ustanu, ostane ta neka poruka u glavi. Kreneš sa dobrom porukom od malena, pa posle nek oni sami odluče šta će i kako će. Ali to plašenje boleštinama, bez nekog uvoda u sam seks, dok si još klinac, mislim da je loša ideja.

3. Па јашта, јашта, треба то мало тактичније, мада ми овако екстреман приступ са све хц порњавом не делује као тактичан. лолололо

4. Mene samo zanima dal bi imali i kontrolni i praksu

5. КАКО СЕ СКИДА КЊИГА СА СКРИБДА ?!

6. ПЛАТИ ПАРЕ ПА СКИДАЈ ЛОЛОЛО ИЛИ КОПИРАЈ У ВОРД АЛ КОПИРАЊЕ ИСПАДНЕ ШУНТАВО!!1

7. ЗНАМ ТО!!!
    ИМА ЛИ НЕКО ПРЕМИУМ ДА МИ СКИНЕ ? ИЛИ ЗНА НАЧИН ДА СКИНЕМ!

8. ДЕВЕТАРУ, ПИЗДО, КАКАВ ЈЕ ТО ГЛАВАТАР :О

9. РЕПУБЛИКА СРПСКА ЛЕЕЕЕЕ!
    БОРАЦ ДОЛАЗИ ИЗ ЊЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

10. ДЕВЕТАРЕ ПИЧКО, НАВИЈАШ ЗА ДЕСЕТ КЛУБОВА ИСТОВРЕМЕНО !

11. Само 3 клуба!

12. Eo saću ti ja okačit na neki drugi host.

13. Само 3 клуба!

Звезда,Мунзе, Вест хем,Борац,Рад...

14. Јок, прво Звезда, па Борац јер сам из РС и њест хем

15. А Радове и Замунове песмице пјеваш из забаве..

16. Пустите га на миру, он је љубитељ фудбала!

17. Шерлок

А Радове и Замунове песмице пјеваш из забаве..

Сваке иоле озбиљне групе ја знам пјесмице...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.