Кад смо већ код Јованче, на његовом аватару се дешава нешто чудно. Наиме у горњем лијевом углу се налази Берзерков знак, изглеа да смо били много испред свог времена.
Добро, срамота ме рећи да припадама ЂИЛКОШИМА ИЗ ВИШЕГРАДА кад нам дају бесплатно пиво да навијамо :)
ЕДИТ: а што сте повезали мој аватар са Борцем ? :)
Nemas jer su ti sad bas jednu obrisali uspeo sam da snimim al ono Zabole te djoka, sto nece da ti dodju na Slavu pa se sekiras? Samo da mi se zacrveni kec ima da pravim defku za Poalevopaprikati jer sam tako u mogucnostima.
Vrapce zmaju nebeski vodim se logikom da ako je Pokečapiti kad na nesto stavis kečap ko sto ti kazes dalje implicira da je poalevopaprikati kad na nesto stavis alevu papriku. Realno skroz :)
Ovako stoje stvari... Imam sutra sistemacki pregled, a knjizica mi nije overena. Jednostavno sam zaboravio. E sad, jel bi mogao ja da zalepim sam tu markicu(skinem sa bratove, recimo), posto na njima pise samo REPUBLICKI ZAVOD ZA ZDRAVSTVENO OSIGURANJE i neki broj? Ne verujem da ce nama stotini proveravati te brojeve na markici.
http://speedy.sh/AxaZW/asdf.mid Је л' зна неко како се зове овај инструментал? Чуо сам га много пута, ал' му не знам име. Ово сам искуцао мало у неком програму што сам скинуо на слух, али не могу нигде на нету да нађем песму. Хвала на помоћи унапред.
Скочко, ако те икад видим а не платим ти пиво ишутај ме :)
А Дрина 0 бодова.
ЛОКАЛ ПАТРИОТИЗАМ пусти бањалучане да навијају за Борац.
Može li neko objasniti koji kurac se dešava sa ovim autorom?
АлександарКг је... поклонио тај налог извесном Јованчи.
Је л' раде ове реакције, двапут покушах да ставим једну, ал' неће, ил' је срање реакција или мени нешто не ради?
Ако си покушао два пута кроз који минут ће ти се створити двије идентичне реакције.
Кад смо већ код Јованче, на његовом аватару се дешава нешто чудно. Наиме у горњем лијевом углу се налази Берзерков знак, изглеа да смо били много испред свог времена.
ејебига, ево је стигла једна, нисам правио пешес мјесеци, па заборавио. фала шерлок
Добро, срамота ме рећи да припадама ЂИЛКОШИМА ИЗ ВИШЕГРАДА кад нам дају бесплатно пиво да навијамо :)
ЕДИТ: а што сте повезали мој аватар са Борцем ? :)
Хтио сам га ја повезати са Леотаром али није било смисла лололо
А како је дозвољено мијењање имена из АлександарКг у Јованча када дотични не посједује круну :О
šase dešavam sovim autorom ...
nema obdarenu..
Дуга прича :)
Ко прво нема везе ни са групом ни са лешинаром са борчевог грба :Р
nema obdarenu..
Nemas jer su ti sad bas jednu obrisali uspeo sam da snimim al ono Zabole te djoka, sto nece da ti dodju na Slavu pa se sekiras? Samo da mi se zacrveni kec ima da pravim defku za Poalevopaprikati jer sam tako u mogucnostima.
Плагијат :О
А оно за пиво и није толико лоше. Ево агентима карте дају и ланч пакете.
boxer mogo si to za poalevopaprikati reći stoti put, iako nzm šta je :DD
Šta ću kacu mi sve za IQ 150+
Vrapce zmaju nebeski vodim se logikom da ako je Pokečapiti kad na nesto stavis kečap ko sto ti kazes dalje implicira da je poalevopaprikati kad na nesto stavis alevu papriku. Realno skroz :)
Ovako stoje stvari... Imam sutra sistemacki pregled, a knjizica mi nije overena. Jednostavno sam zaboravio. E sad, jel bi mogao ja da zalepim sam tu markicu(skinem sa bratove, recimo), posto na njima pise samo REPUBLICKI ZAVOD ZA ZDRAVSTVENO OSIGURANJE i neki broj? Ne verujem da ce nama stotini proveravati te brojeve na markici.
РУСИЈА ОД 17-18 ВЕКА ИСТОРИЈА, ОКО 20 СТРАНА А НЕ 250 КАО ШТО САМ ЈА НАШАО!
ИМАЛ КО ?
http://www.scribd.com/doc/31491611/Dragoljub-%C5%BDivojinovi%C4%87-Uspon-Evrope-1450-1789
http://speedy.sh/AxaZW/asdf.mid
Је л' зна неко како се зове овај инструментал? Чуо сам га много пута, ал' му не знам име. Ово сам искуцао мало у неком програму што сам скинуо на слух, али не могу нигде на нету да нађем песму. Хвала на помоћи унапред.