Разноразно питање

1. Kod mene se to pomijenilo još prije 2 mjeseca, sad sam i zaboravio kako izgleda stari xD

2. to je isti trip ko sonim tajmlajnom na fb. idiotizam.

3. kad sam hteo da se registrujem na limundo ovo su mi poslali na mail, zašto Pobože?

Zdravo,
    žao nam je, tvoji podaci nisu uspešno verifikovani,
    ne postoji mogućnost registracije na Limundu.

Pozdrav,
    Limundo tim

4. Има неко линак оне рекламе за спрајт са Стојаковићем, оно "Предраже, сина, мора ли та Америка"?

5. gde je ona tema sa oglasima vukajlijaša da vidim ko šta prodaje da na osnovu toga mogu da procenim kolko je ko imućan

6. Kod mene se to pomijenilo još prije 2
    mjeseca, sad sam i zaboravio kako
    izgleda stari xD

I meni se promenilo to pre dva meseca, ovo je promena toga.

7. Može li neko ko vidi groblje da mi kaže skor na mojoj zadnjoj obrisanoj definiciji?

8. Može li neko ko vidi groblje da mi kaže skor na mojoj zadnjoj obrisanoj definiciji?

ima li ko? mnogo me interesuje.

9. mora da je bila sjajna defka!

10. meni jeste. ali očigledno da nije čim je obrisana.

11. ??????????????????????????????
    http://i.imgur.com/nBbvK.png
    Принт са википедије иначе, шта је ово?
    ЕДИТ: Отворите у њу таб да се види

12. Neko se sprda ili baš ne zna pojma ili treba da operiše inteligenciju. Ja mislim da su sva tri razloga u pitanju.

13. ахахаххах ладно није обрисано :))
    То сам ја додао на чланак пре једно 3-4 месеца, шта сте се узвртели.

14. хахахахахахахаха Радјарде краљу!

15. Uh, ja pogrešno shvatio šta piše, samo sam preletio, mislio sam da piše da samo bogougodni autori imaju značke.

Sad će neka tužibaba prijavit, neka neko upali štopericu da vidimo kolko mu/joj treba.

16. Јел онај Бранислав Грујић неки геније ка је написо огромне речнике и за енглески и за руски и за француски и за шпански?
    или је само неки супервизор серије речника

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.