Разноразно питање

1. Је л' зна ко је на фејсу Сара Кеј или садево Маки Лејдибаг?

2. Osim cigare, ima li još nešto odvratan ukus kad je čovek prehlađen?

3. Мислим да нема

4. Masna pita sa sirom i sunkom, bar meni. Cigara je ok.

5. Ја сам вазда највише пушио кад сам прехлађен, а сметало ми је, убијало ме

6. Smašja možda zato što kad si prelađen nisi ni gladan ni žedan pa aj da mu ga radim po cigarima.

7. Ја сам вазда гладан и жедан и сад иако сам прије сат времена изио пилеће бијело на Голубовце

8. I meni vazda gori lampica. Nijesam proždrljiv, to je genetski.

9. kazanje vrati definiciju aca ilić brkati govnar.

10. Šta je najbolji lek protiv promuklosti? Osim ćutanja (ili, kako bi lekari rekli -štednje glasnih žica)?
    Cenim da sam promukla zbog tona prašine kojima sam svakodnevno "na izvol'te". A isto tako i stres može da bude faktor koji izaziva ovu muku. Pošto oba imam u priličnim količinama, da mu ga udarim malo po kontri i probam da izlečim kreštavilo.
    Znam za lekove (narodske) - suva šljiva se drži u ustima, dok ne počne da se polako otapa i pušta emulziju koja je dobra za grlo i glasne žice,dalje: med je jedan od boljih preparata i ćutanje, naravski.
    E sad, ako neko zna za još neki recept-neka mi preporuči (samo da nije ispijanje živih jaja ).

11. Облог од ракије јебе

12. Чај од подбјела, кантариона. Онда има неки сируп што сам ја пио на бази меда је, ЈЕБЕ!, ракијске облоге око грла и што више топлих напитака за 2 дана си ко нова.

13. Јао, да, ја се сећам кад је мене грло ужасно болело док сам била мала, увек су ми стављали облог од ракије.

14. Vito, hvala, to ću uveče da isprobam, pošto idem na slavu-pa da ne beže ljudi od mene uz saosećajan osmeh :)

15. ја сам од ракијских облога добио осип по врату. мојне се зајебават' с тим

16. E, do moga sad..a da probam rakiju onako obično-u čašicu, pa da sunem u grlo? Zavitlavam se-ovo me baš nervira pa se nervozno (i loše) šalim..

17. ima onaj vic gdje su dvije koleginice sa posla pričale šta je najbolje kada boli grlo. ali, vulgaran je i neću ga napisati a ko zna vic neka se slobodno nasmije. :)

18. Ма нећеш добити осип, то овај Коматозни килав. лоло

19. Tek sad vidim koliko postova iskočilo..fala ljudi!
    Devetare, mene ne boli grlo, samo sam promukla-a onda ne smem ništa vrelo, ali hvala na savetu :)
    A ovaj čaj od kantariona zvuči obećavajuće, ima da probam!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.