Разноразно питање

1. @Риха Дисидент

Obrisao...

2. Зашто Телеком оволико дере народ?

3. Jer su tako u mogućnosti.Kad si na postpejdu i nije loše.

4. Da li neki mod ima uvid u statistiku broja objavljenih debilnih postera na temu jebenog uragana u poslednjih 48h, stvarno me interesuju podaci? Još ako bi moglo da se izdeli u podgrupe, naročito me interesuju kategorije: "Ny na pjenu od mora", "lijte kiše hladne vode, njujork ode...", "hajde sendi budi drug okreni još jedan krug", "s namerom dođoh..." varijacije na temu Ekrem-Vendi-Sendi i montaže sa slikom Sendi iz Koralova
    Mislim da bi uvid u ove podatke mogao mnogo da nam kaže o stanju vukajlije.

5. Ja sam obrisao negde oko 500 što reakcija, što postera na tu temu i sa 3 iste slike koje se smenjuju i smoren sam samo tako...

6. Da su bar znali da mu daju neko ime tipa gdihsjsu, mozda bi nas spasili bede jebala ih sendi.

7. Ja sam obrisao negde oko 500 što reakcija, što postera na tu temu i sa 3 iste slike koje se smenjuju i smoren sam samo tako...

јебо матер ако вама бенифицирани радни стаж не треба дати лоло

Зна ли кокико је цијена позива из Босне ка Србији!?
    Емтелова је картица.

8. Hitno mi treba naš dobar sajt za online gledanje filmova.

9. зашто је форум у најударнијем термину мртав ко додо?

10. Šta's dešava s reakcijama, ne' da mi otvori ni jedan link. Samo crno i tekst.

11. GM

зашто је форум у најударнијем термину мртав ко додо?

Подсетио си ме на вероватно најјачу интерну фору у историји сајта, бар што се тиче постера. Одговор на твоје питање је вероватно засићење.

12. вероватно

13. haha, divi ga što ima kariranu suknjicu, peder, peder
    glupane, to je kilt, škotska narodna nošnja
    to je suknja i to karirana. peder

14. haha, divi ga što ima kariranu suknjicu, peder, peder
    glupane, to je kilt, škotska narodna nošnja
    to je suknja i to karirana. peder

Голум, голум.

зашто је форум у најударнијем термину мртав ко додо?

Тако је већ неко време. Страшно је досадно постало.

15. Da ja vas pitam nešto. Jel može?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.