Разноразно питање

1. Moju za Smokijaaa jesi, priznaj!

2. jesam, uvek priznam kad brisnem :)

3. Reakcija je bila genijalna, ali oprostiću ti, obdario si mi defku.

4. A ja je dva puta preskačem odjutros, kao cenim autora pa neću...

Bruce, ništa ti sveto nije! ;-)

5. Moje niko ne briše osim mene B)

6. пујдо вам опростити неће!

7. A ja je dva puta preskačem odjutros, kao cenim autora pa neću...

A-ha!!! Protekcija!!! Molim lepo - crno na belo.

8. Advokado, nije protekcija. Ka'em, reakcija je bila genijalna. To Kurd napisao samo da ne bi rasplamsao sukobe međ' modovima na temu pogrešne procene kvaliteta.

9. Kakva je bila reakcija? Može neko da mi prepriča?

10. Za ovakve situacije nam je dao Kaizen ovu adresu, da damo ko 'oće da se žali.

http://www.ombudsman.rs/index.php/lang-sr/prituzba

11. Natnat, sprdnja bre :)

Ovako nešto:

12. Sprdnja, a? Pa od sličnog sam malopre sa prolaznicima branila prodavačicu u "Pećini", samo što je ovaj vikao "Daj mi kokica, nemam para, nemammm, daj mi, čuješ, daj mi!!!" Onda je malo lupao po onom pleksiglasu i prosipao so po pultu, pa se nas nekoliko okupilo da je brani...

13. Davno sam napravio reakciju sa tim gifom :D

14. Ovaj kokice već uz'o :)

Srkle, dobar!

15. nov i potpuno svjež pujdo!

16. Посотји ли шанса а да ми модул обрише ова два постера што имам на профилу!?
    Да не наводим разлоге.
    ЕДИТ: Риха се Курду неизмјерно захваљује.

17. 1)E, da li je moguce linkovati na fejsu, i ako jeste-kako se to radi? Hteo bih da linkujem decxka par puta
    2)Da li Vukajlija umire? Nisam naso bolji izraz, ali stvar je u tome sto retko ko lajkuje preko fejsa stvari sa vuke, sad lajkuju manje-vise samo 9gag..pre mi je bilo krivo kad defka skupi samo 20+, sad sam napisao definiciju i ona ima samo 4 + i 2 -..El tako i kod vas, ili su samo Zajecarci ostavili stare vrednosti i predali se americokm zulumu?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.