Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
немам пичку
Jel ima neko drugi?
Ibro, je l na ovo mislis?
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201009/28926/dodaj-poster.jpg
sta se radi kad se razvalis od gandze? misli, sta radis da prodje? :)
Gledaj temu Smesne slike.
Lezi i spavaj, ako ne prođe trči po ulici.
Тоњелие, аха. Које кочење је то било кад сам га видео први пут.
Jел постоји тема на форуму "језичке недоумице, правопис" или тако нешто? имам једно питање које ме мучи још од основне школе, тедох овде да пробам, можда се неко сложи самном, па ако нема, да питам на овој теми?
http://vukajlija.com/forum/teme/3064-jezicke-nedoumice
ЕДИТ: Сад тек видим да си наш'о.
Може ли да се откључа тема о друштву у кафани, пошто сам таман почео нешто да куцам и нисам сигуран зашто је закључана. Лол.
Samo podržim predlog vihornog krila FK Gubitnik :)
A jbg, onaj ko je otvorio temu je komandovao da se zatvori...glupo mi je da idem preko njegove reči. :-)
Sad se vidi kakav je Mile...pozvao nas u goste, onda ugasio svetlo, pa se on i žena prave da nisu kući...
Sjebao se sad u moje oči...
ahah a čovek je mogao i na pvt to, ali ne, domaćin, da se vidi koga ugošćava sa sajta! :))
Znaš kad ću opet da mu pođem u goste? Nikad! Žali bože ovo cveće što smo uzimali..
remeu se eksplicitno izvinjavam, navukli me mangupi da ce da dizu sator kad dodjem, kurd i skocimis kaparisali pevaljke, ja kad cujem "sator", zabalavim ko vran vepar i naredio fajront.
vi VOSovci se ionako druzite svake nedelje jbg. :)
natnat, cvece se nosi na groblje, da si neku Zutu Osu donela pa ajd...
odsad na pvt! dolazim inkognito, bato!
Cveće je bilo za gospođu, ne znam šta ti je moj žmu poneo :P
ma i ja mlatim, ko je ikada video srecu sa zenom u kafani. samo preldzije i kvit hehe
Jak si mi ti preldžija, a Šumadinac...Ajte molim vas.
to nije geografsko poreklo, to je stil zivota. kao rokenrol... odo bre da spavam. ku noc