U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Neka fala :))
Laku noć!
Nije Mile preldžija, Mile je naš pulen, Šumadinac, domaćin, bre!!!
Elem, ondulatoru, kol'ko imam defki na grobalju? Ako može odgovor u pvt...
Што нам размодовасте лулу ? КАЈЗЕНЕ ДЕЧКО
Што су размодовали Мулуцу?
Ako vam treba neko za moderatora evo ja se javljam. Povoljno.
+1
нећу ништа радити но бират кафки и себи дефке! ГЛАСАЈТЕ ЗА МЕНЕ! ололо
Ја ћу ево да радим за топли оброк, не треба ни здравствено.
Ima poodmaklu blizanačku trudnoću, a i muž joj nije nešto oduševljen time što ona pada u stresove zbog vaših hetova/lajkova...i eto.
Ствааарнооо?! Е нек јој је са срећом!
Kurde troldžijo stari.
EDIT : Što se modovi izdrkavaju na onoj "Dođi na kafu" temi ?
aaa, pojede mi Vukajlija poster. napravio juče u 22:14 i čekao da istekne i napravio i kada sam kliknuo reko mi da sam ispunio kvotu a napravio sam samo jedan danas. Gazda da učini nešto!
EDIT: skrljalo mi se vrijeme na komjuteru. obrisah kukije i tako to i proradilo.
Interesuje me da li je neko (ili mozda poznajete nekog) ko je nesto drugo (za sta je jos predvidjen) osim sendvica, ispekao ovde?
http://www.svezakucu.rs/www/pics/items/portal/big/971.jpg
Recimo svinjski but ili ribu (kao sto ima u upustvu da moze).
I jel znate nekog ko je u mikrotalasnoj recimo skuvao pasulj ili gulas?
Ако је ово пица грил, онда ја ево... Стављали смо Рајка и ја да пробамо и кромпириће и месо неко и ћевапе, што ти је воља...
Ja.
Oboje.
Na ovome sam pekao hamburgere, ma sve možeš peći, dobra stvar.
A u mikrovelenherdu sam kuvao suljpa al onaj iz konzerve.
ja svaki put ispečem ruku kad se mojim devojčicama jedu topli sendviči...
Ja sam primitivac. Još uvek koristim rernu.
To se ne vazi! To je obicno podgrevanje.
Pitanje za Beogradjane ili one koji znaju ovaj odgovor generalno. Kako doći do Sava centra sa železničke stanice? Nisam čest gost Beograda i jako se slabo snalazim, pa bih zamolio za objašnjenje nekog znalca.
чавес, исто сам питање постављао, скоро сам и ја ишао истом релацијом, од аутобуске до сава центра.
ту испред железничке стаје бус 601 чини ми се, тако нешто, само уђеш и вози те до сава центра, чим пређеш мос' - ту си.
мени баш било цимање, још ишао са неким коферчинама, па ми било преко курца, ал' није страшно.
http://www.planplus.rs/
Торима, уцртај старт и циљ, изабери аутобус као превоз и избациће потенцијалне трасе.