Разноразно питање

1. Na buvljaku. One sa onim forama. 500 kinti komad valjda.

2. у тим са форама један сасвим бео човек подсећа на Циганина. Нема више ништа нормално, све је шарено, бомбастично. Небулозни принтови, тај рад. Реклолололама.

3. Синдикална мајица закон, бре.

4. Нема више ништа нормално, све је шарено, бомбастично.

Jes vala, ne moš naći majicu da nema kilo šljokica, minimum 5 boja i 30+ slova na njoj.

5. Ima kod nas sad u najk šopovima do 2000 majice kake oćeš, ima i za 1600- 1700 konvers, puma, ribok, samo treba malo pogledati :)

6. Таман хтедох да кажем Конверс. Они имају мајице које су скроз онако неутралне. А квалитетне.

7. Зајеби те комерцијале. Да ти пише најк на маји, па то је специјалније него носити Сатирикон мају. Дајте људи нешто нормално, умерено. Два сома за крпу на којој пише најк, пали.

8. I jeftine, kostaju malo vise nego na pijacu, a ima bas veliki izbor, i lepe su.

9. Зајеби те комерцијале. Да ти пише најк на маји, па то је специјалније него носити Сатирикон мају. Дајте људи нешто нормално, умерено. Два сома за крпу на којој пише најк, пали.

Legend онда. Имају пристојне ствари, а да не пише ништа на њима. Мислим, имају и зиљ хипстерске ствари, али може доста тога доброг да се пробере. Типа скроз црна или бела мајица, а да изгледа до јаја. Е, и до јаја фармерке имају, и то за мале паре.

10. Ja sam na pijaci uzimao crnih maja na kilo, po 5 km.Jes da ih nakon 3 pranja možeš okačiti na kurac ali posle uvjek možeš sa njima brisati oko wc šolje kad zapišaš.

11. Legend онда. Имају пристојне ствари, а да не пише ништа на њима. Мислим, имају и зиљ хипстерске ствари, али може доста тога доброг да се пробере. Типа скроз црна или бела мајица, а да изгледа до јаја. Е, и до јаја фармерке имају, и то за мале паре.

Примљено к знању, мада када размислим, док будем имао новца и повода за куповину мајице, носиће се скафандери. У сваком случају, следеће лето је лајф лето, морам да се припремим. До тада:

http://www.index.hr/images2/DSC06011vv.jpg

12. Ma mrš u seknod hend šopove, hipsteri jedni!

13. Јесам сиромашан, али пре ћу да идем наг него да носим ствари које су немачке бабе продале након што су им оверавали унуци пајдомани.

14. To je samo odjeća, operi i žuljaj.

15. momci army shop ima snizenje trenutno, ekstra maje od 900 do 1600 kinti, jednostavne pristojnih boja i diskretnih printova,ja ovom mom uzeh onomad ;) a ima i za zenskinje,ako se otvorite:D

16. Е, имају кул ствари. Планирам да пазарим неку јашу за јесен/зиму у Арми шопу ускоро.

17. ,,Da li imate problem sa instalacijom poslednjeg Vindous lajv mesindžera? Skinuo sam nekoliko i ne mogu da pokrenem instalaciju, ako može neko da pomogne?''
    I mene ovo zeza, ne znam što

18. Е, ја сам требао прошле године да узмем јакну, али сам рекао маторцима да ми не узимају јер смо били у говнима, је л зна неко где имају за разумну цену кожне јакне, али не оне као да продајем бензин у флашама од Фанте, него нормалне.

ЕДИТ: Јакна ако је кожна може и половна, нису гаће. Нове су прескупе.

19. ohoho kozne jakne, široko, široko..

20. Е, ја сам требао прошле године да узмем јакну, али сам рекао маторцима да ми не узимају јер смо били у говнима, је л зна неко где имају за разумну цену кожне јакне, али не оне као да продајем бензин у флашама од Фанте, него нормалне.

Кад смо код коже, мени треба кожни мантил. Па ако неко зна где је најбољи однос цена-квалитет...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.