Разноразно питање

1. Види није сањо.

2. Eto ne sanjah ga, ali mora se opet gledati.
    A eto da podjelim jos sa vama jedan film iz moje mladosti, mozda je jos neko gledao
    http://www.youtube.com/watch?v=L856hoHb0-Q&feature=related
    ovo sam kao klinac gledao minimum 10 puta na VHS kaseti. Znam da je ovo oftopik ali eto nec vise, da ne spemujem. :)

3. Mene zanima ko e taj jebeni Bole koi pie i druzi se sa pevacima. Stalno pevaju o tome kako piju sa Bolom

4. БИКЏ, да поновим, чисто да ти умирим савест: није добро наставити вежбати док не прође упала. Она и настаје зато што превише истрошиш мишић, па му треба времена да се опорави. Постоје нека мишљења да ће БРЖЕ да прође уз вежбу, али ту се мисли на неке лагане вежбе, не на оне којима си зарадио упалу.

5. Treba mi pomoć oko otvaranja duplog naloga. Imam nekoliko nickova na umu i nisam siguran koji bih izabrao. Žaneta_jede_paprikaš za sada vodi, ali ima još par dobrih koji mi se vrte po uglovima lubanje.

6. stavi ime i prezime, to je tako coolenovski :-*

7. Lol, da:)))

Al nisam u stefankostic fazonu. Nego, zašto mi ne prihvata novi mail kada pokušavam da se registrujem, zna li neko?

8. vidi u aktivnim temama, tandrčak je čini mi se otvorio temu zbog sličnog pitanja....

9. Jesss, imam dupli nalog:)

Dragi moji, upoznajte Žanetu, dete stidljivo, ali vrlo zanimljivog nick-a.

10. Da li imate problem sa instalacijom poslednjeg Vindous lajv mesindžera? Skinuo sam nekoliko i ne mogu da pokrenem instalaciju, ako može neko da pomogne?

11. Шта је срао Ђорђе Давид малопре на ТВ-у? Касно сам се укључио. Нешто за Карлеушу.

12. Ne moš preko reda, Đimi.

13. Где се у Београду дају наћи кул мајице - дакле социјално прихватљиве колико и оне са исписаним именом бренда из спортских продавница, али не толико фегетске и ружне, и оригиналне колико оне по борд шоповима, само не толико нападне и у "гле'ј ме ја сам скејтер" фазону? Сто година нисам купио ваљану мајицу, само их добијам.

14. Imaš tezgu sa majicama kod Doma Sindikata, kod trga Nikole Pašića... Mada ko zna gde ih je naabvio lik...

15. Где се у Београду дају наћи кул мајице - дакле социјално прихватљиве колико и оне са исписаним именом бренда из спортских продавница, али не толико фегетске и ружне, и оригиналне колико оне по борд шоповима, само не толико нападне и у "гле'ј ме ја сам скејтер" фазону? Сто година нисам купио ваљану мајицу, само их добијам.

Ај сад лепо реци каква ти мајица треба, јер ја ово ич нисам разумео. :)

16. U Svetog Save, možda na dvadesetak metara od hotela "Slavija" sa desne strane - prodavnica koja po meni ima najbolje majice u gradu. Nisu brendirane, potpuno su originalne.

17. Хвала на предлозима, погледаћу.

Ај сад лепо реци каква ти мајица треба, јер ја ово ич нисам разумео. :)

Значи да буду нормалне и елегантне бар толико да се не згражавају људи по улици и да ми не серу познаници, а довољно различите да их радо носим. Неке не претерано опскурне гиковске или музичарске интерњаре су добродошле.

ТЛ;ДР: Препоручи ми где има кул мајица да се пазари. :)

18. Nema takvih nigde ipak.

19. Па, јебемлига. А до кол'ко пара?
    Најбоље да купиш квалитетне мајице без икаквих апликација, па д'однесеш да ти одштампају оно што ти сам издизајнираш на компу.

20. Е, и ја ово да питам. Немам сад паре и не требају ми маје овог лета јер не излазим много са гајбе, али имам само оне потпуно црне без икаквог принта од 250 дин и једну из арми шопа која је геј. Где се могу купити НОРМАЛНЕ мајице?

ЕДИТ: Не оне буржујске радње где скроз тегет маја кошта три и по сома, нешо до 'иљаду 'иљаду и по.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.