Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ako ti ide neko u novi pazar imas jase za pedes jura. Mozda i u Pancevu, al ovo ti je proverena informacija.
Ili pantalone sa tregerima. :)
http://farm4.static.flickr.com/3327/4589108333_9dd053d395.jpg
meni se svidela jedna radnja u ns-u dal je manuel ili koton jakne su po 25 tisuca ali vrhunske....iz zmaj jovine desno se skrene pa sa leve strane....sad je sigurno jevtinijie...
Довољно ме већ кева подјебава да ћу да изгледам као удбаш. :)
Носио то неки лик из бивше зграде. Изгледао је, најблаже речено, чудно.
bolje stara kajla nego da si kao nebojsa bakocevic
uuuuuu pajko kolko je to dobra radnja, balavila sam nad jednom od cetres pet iljada al prc :|
Ako hoćeš skaj, neki kurac materijal, Kinezi zakon. Ako imaš sreće, moš ti traje i do 3 godine (posle počinje radioaktivni raspad).
Prave kožne jakne najbolje da vidite po nekim second hand šopovima ili po nekim manjim radnjama (zaobilazite veće, skuplje je u njima, skuplja je kirija za lokal, pa moraju da dignu cenu).
Pančevački pijac je dobar takođe, ima neke tezge sa kvalitetnijom robom (skuplja od kineske, ali jeftinija nego u radnjama), kome nije daleko nek procunja, svašta se može naći.
Buvljak u Zemunu?
i u delta sitiju su snizenja mislim da je ovo poslednja nedelja i da se izbacuju zadnje kolekcije...ima svega pazario sam ovu kosulju http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/283427_2205848023553_1167973922_2660138_3968620_n.jpg
za 1600 i to je bila na snizenju...sad je 100o kinti u teranovi...
Ima extra majica maslino zelena dugi rukav za 400-500 dinara al brojevi su samo xl
dzab dzabe
Пајко, брате... Оде ти у манекени.
Joj, da te vidi Monika Beluči, Vinsent Kasel bi dobio nogu ;) Garant.
:žvizduc žvizduc: :):):)
kakav sam narcis lolo zaebo sam sad pola vukajlije
Примећујете да нема активних жена у последњих пола сата на сајту. Пајко изазвао масовно лучење влаге и падање у рукоблудни транс.
nolajferke dzaba kreche na moju sliku
Пајко, то се каже 'нећеш бити јебана!'
Sumnjam da cu uspeti dobro da objasnim ali da probam. Sjeban mi je pc, upalim ga ali zatim zakuca. Hteo sam da ins novi win ali problem je sto mi je riknuo i citac pa ako neko moze da mi kaze kako bi mogao da aktiviram taj cd? Ili je nemoguce ako ne radi citac. Bitno mi je samo da ins novi win pa cu posle da se drkam oko novog citaca.
odes kod ortaka instaliras na tvoj hd i vrati se baci drajvere na fles i to ti to....