Постоји ли неки сајт гдје могу да нађем торенте домаће музике? Скида ли неко уопште домаћу музику преко торента?
Конкретно ме занима дискографија Џибонија, нешто ми се прислуш'о, а не могу да нађем ни један очуван торент. Пошто линкови нису дозвољени, ја мислим, шаљите ПВТ ако имате нешто.
Постоји ли неки сајт гдје могу да нађем торенте домаће музике? Скида ли неко уопште домаћу музику преко торента?
Конкретно ме занима дискографија Џибонија, нешто ми се прислуш'о, а не могу да нађем ни један очуван торент. Пошто линкови нису дозвољени, ја мислим, шаљите ПВТ ако имате нешто.
Слабо ћеш то наћи по торентима, али можеш директ преко тјуба преко овога Јутјуб конвертера, имаш преко ПВТ-а линк :)
хм, па нем појма, аудиослејв је платио 5 милиона долара неком аустралијском бенду да се одрекну свог имена и дају га њима, могао бих ја ово дуновчим :)
зашто су новинари "седма сила"? мислим да сам ово већ чуо, ал' ето, данас ми паде на памет, а не могу да се присетим разлога, па ме занима.
и којих су првих шес'? лолло
Napraviš butabilni USB i podigneš sistem preko USB-a.
Hvala obojici, mada mi se vise svidja ova druga verzija. Imas poruku prelzo.
Masni, eto odgovorih ti, valjda će biti od pomoći.
http://img62.imageshack.us/img62/1001/partizanbelgradewallpap.jpg jel svi vide ovo? Mislim na smajliće
Ja vidim ovde ali ne i na četu. Koristiš Kostićeve džidža bidže dechko!
Фејзе, имаш тамо у подешавањима за оно Костићево сокоћало да склониш то.
Слабо ћеш то наћи по торентима, али можеш директ преко тјуба преко овога Јутјуб конвертера, имаш преко ПВТ-а линк :)
Пеки а то је значи зато, ја реко имам супер зајебан печ за мозилу невезан за то лоло :)
http://vukajlija.com/recnik/autori/99418 Е чекај јел ок да ова риба има овакав ник?
ЕДИТ: Поправијо :)
Bila je to riba... možda ti je to srodna duša lololo
Fejse, ja videla među banovanima, reko' što li si moljakao za poene, ne liči na tebe, kad ono nisi ti :))
хм, па нем појма, аудиослејв је платио 5 милиона долара неком аустралијском бенду да се одрекну свог имена и дају га њима, могао бих ја ово дуновчим :)
Još ako je žensko, mislim da neće biti problema... :)
Fejzbuče, Fejzbuko, Fejzbukeljo, kako zovem ribu koja se zove FBmanijak?
Telefonom?
зашто су новинари "седма сила"? мислим да сам ово већ чуо, ал' ето, данас ми паде на памет, а не могу да се присетим разлога, па ме занима.
и којих су првих шес'? лолло
па првих шес су, Амери Руси Кинези Французи Британци и Јапанци новинари су седми
A koji je vikiliks?
шта курац пичка седми онда? где су ту немци? а либијци? серем им се у новине (и камере, и сва медијска срања) ллооло
едит: а јес', има логике да серу, ипак су то новинарска говна, лололо
Kako ću u starkama da rolam Q7?