Ne smarajte sa skidanjem iole zanimljivih tema sa aktivnih. Taman kad je malo živnuo forum i ima dobre zajebancije, vama nedostaje vreme kada je Vukin forum bio dosadniji od hortikulture.
Шитчина тешка. Ако си имало фашистички настројен препоручујем ти да обиђеш у широком луку, јер цигојнери избијају из сваког кута. Али оно, нађе се за сваког понешто; па кад већ долазиш, изађеш са вашаришта неки километар до ђаве, узмеш си крмачу, и милина на кеју.
И да додам: вашар не прође никад без кише. Размишљај о томе.
Није да сам фашјистићки настројен, ал' није ни да волим ганфере, оно фазон смрду браћела наш кои фуј. Највероватније ћу отићи, тако да - ово што ти рече посредством последње сентенце.
Mene nesto interesuje da vi mene kazete. Vido sam bio neki belaj sa Strajom pa je pao sa pol pozicije, pa su banovali nekog sto je napravio nalog sa istim imenom. Sta se desava koj kurac? Jebiga, obavesten sam ko Kostunica.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Poslednja aktivnost
Konačno dođe! Ja sam pogledao pre nego što sam napisao post i pisalo je "Juče".
jel može neko da mi linkuje defku koja je bila na naslovnoj ne tako davno, o cavuljama koje se lože da su ultras navijačice, pizde materine?
razmislja li ko da mrtvog pantelu skine sa lsite aktivnih tema?
naci smorilo
Pa nemoj da gledaš. Smara i ostale ljude kamara tema koje su u aktivnim pa šta bi sad...
Ne smarajte sa skidanjem iole zanimljivih tema sa aktivnih. Taman kad je malo živnuo forum i ima dobre zajebancije, vama nedostaje vreme kada je Vukin forum bio dosadniji od hortikulture.
Može li neko da mi da link za onaj poster "šolja za levoruke"?
Је л' био ико икад у вашару на Шабцу? Ортак ме звао да дођем, а мени то звучи као неки жешћи шит, а можда се и варам.
Шитчина тешка. Ако си имало фашистички настројен препоручујем ти да обиђеш у широком луку, јер цигојнери избијају из сваког кута. Али оно, нађе се за сваког понешто; па кад већ долазиш, изађеш са вашаришта неки километар до ђаве, узмеш си крмачу, и милина на кеју.
И да додам: вашар не прође никад без кише. Размишљај о томе.
http://vukajlija.com/zabava/posteri/77853-najzad
Није да сам фашјистићки настројен, ал' није ни да волим ганфере, оно фазон смрду браћела наш кои фуј. Највероватније ћу отићи, тако да - ово што ти рече посредством последње сентенце.
Mene nesto interesuje da vi mene kazete. Vido sam bio neki belaj sa Strajom pa je pao sa pol pozicije, pa su banovali nekog sto je napravio nalog sa istim imenom. Sta se desava koj kurac? Jebiga, obavesten sam ko Kostunica.
Ništa, deca se malo zaigrala, sve će biti rešeno, ne mora niko od vas da brine.
Fala rajkox7.
Ne brinem se, bole me kurac. Nego mislim ko li je preso Straju...
Nema na čemu.
Ništa, deca se malo zaigrala, sve će biti rešeno, ne mora niko od vas da brine.
лоолол, ти се и даље надаш?
јебачу, пронашли су баг којег се костић није сетио, па му сад криво, лоолооло
Lol, ne pričaj o stvarima u koje se ne razumeš.
+1
Koji dio muškog tijela nema kosti, puno je vena, voli pumpati i odgovoran je za vođenje ljubavi?
Srce.