Разноразно питање

1. Остаде на претходној страни, е срање. Треба ми помоћ за есеј ако неко зна енглески. На претходној страни је опширније.
    Јебач, то ти је као састав из српског, али са мање књижевног говора, а више чињеница, и прво наведеш позитивне чињенице о томе о чему пишеш, онда негативне, па на крају даш свој закључак.

2. Pa što ga ne napišeš?

3. Не познајем довољно граматику енглеског, иначе бих га написао, а пошто не познајем граматику, не могу сам да напишем. Ваљда је сад мало јасније.

4. Nema problema, samo ti napiši onako po tarzanski kako najbolje umeš a mi ćemo posle da ti sredimo gramatiku.

5. macori, napisi na srpskom, ja ti prevedem.

mrzi me stvarno da smisljam sve sam.

6. Sasmo mu ga šuknuli, moraće ipak da mrdne buljom :)

7. E, jedan moj drug se skoro registrovao i napravio reakciju, pola sata vec nije izbacena...u cemu je fora? to je kaizi namerno stavio da se novajlijama dugo prave, ili je bag?

8. ja koliko sam skonto, to traje od prvog maja, il tako nesto

9. грујане, на ПВТ сам послао.
    Не знам да ли сте ме добро разумели, имам део на енглеском који је добар. И ево сад сам додао исто на енглеском, али слабо ми иду времена, па би то требало кориговати.
    Ево сад ћу и овде налепити.

10. verovatno neki zastoj na serveru, neka proveri da li mu je skinuta mogućnost pravljenja

11. Ево га, урадио око пола сам додао, пола сам имао, само граматику и времена исправити:

How time passes by, the technology is getting more and more stronger, better, smaller and, the most important part - useful. From PCs that weighed a lot of kilograms, to todays PCs, and portable computers and e-books that can be carried in your pocket.
    There are a lot of good sides of using e-books. You just need few clicks to download book from the internet, without walking to the library. Also, you can carry a thousand of books in just few hundred grams of plastic. Imagine that you have to carry 5 or even 10 large books? Maybe the best positive thing about e-books is saving the environmet and trees. You have to cut down the forest to print a book, but nothing to have the same book on that potrable thing.
    Although it does have some advantages, for example, it is free and available to everyone, still it has encountered consumer resistance. It is mainly because people find flickering screens tiring, and they make eyes ache. Also, to use e-books, a lot of electronic power is needed and spent. The biggest problem is copyright. You can find illegal sites from which you can free download someones hard work. At the end, some people just want to smell the new book, and to hold the paper in their hands.
    Whether we support this way of finding out information or not, the thing that has to be mentioned is the fact that using so called 'low tech' books is much more practical, as it needs no power supply, books are portable and easier to carry with. Also, the thing that is a great proof of the significance of books, even in this modern society, is the fact that most of the films as well as television series have derived from novels, and vice versa, almost every screen product has it's tie - in book.

Хвала.

12. brate, ne vidim sto imas trip da imas problem sa vremenima lolo mada sam samo preletio, nasao sam samo ovo sto bih promjenio- As time passes by*

to je to

i mozda the most important thing, na pocetku gore

13. На осећај сам писао, а део је већ био написан, понављам. Па не знам да ли негде треба have, has, was, мада овако ми изгледа да је већина на месту.

14. imaš na PVT korekciju, barem toliko mogu

15. Malo sam ti jače preradio taj kupus, krompiru, vidi da iskombinuješ šta ti se dopadne.

16. Зна неко неки добар онлајн речник латинског? Треба да преводим а нећу да се патим са гугл тренслејтом.

17. Imam onaj jebeni Open IP TV koji mi omogućava i kablovsku i net istovremeno....ali evo, net mi radi, a kablovska jok... Piše:

The requested URL dould not be retrieved.
    Press Home to retry.
    if the problem persist, cycle power to restart.

Naravno i pristiskao Home i dugme za gašenje, ali ne reaguje. Tamo na uređaju treperi lampica kad stisnem na daljinskom, al ne reaguje... Gasio ga iz struje, i restartovao modem... I dalje ništa...
    Neki predlog?

18. До њих је, не би' ја ту ништа диро.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.