Pa što ga ne napišeš?
Не познајем довољно граматику енглеског, иначе бих га написао, а пошто не познајем граматику, не могу сам да напишем. Ваљда је сад мало јасније.
Nema problema, samo ti napiši onako po tarzanski kako najbolje umeš a mi ćemo posle da ti sredimo gramatiku.
macori, napisi na srpskom, ja ti prevedem.
mrzi me stvarno da smisljam sve sam.
Sasmo mu ga šuknuli, moraće ipak da mrdne buljom :)
E, jedan moj drug se skoro registrovao i napravio reakciju, pola sata vec nije izbacena...u cemu je fora? to je kaizi namerno stavio da se novajlijama dugo prave, ili je bag?
ja koliko sam skonto, to traje od prvog maja, il tako nesto
грујане, на ПВТ сам послао.
Не знам да ли сте ме добро разумели, имам део на енглеском који је добар. И ево сад сам додао исто на енглеском, али слабо ми иду времена, па би то требало кориговати.
Ево сад ћу и овде налепити.
verovatno neki zastoj na serveru, neka proveri da li mu je skinuta mogućnost pravljenja
Ево га, урадио око пола сам додао, пола сам имао, само граматику и времена исправити:
Хвала.
Ok, fala bruse :)
brate, ne vidim sto imas trip da imas problem sa vremenima lolo mada sam samo preletio, nasao sam samo ovo sto bih promjenio- As time passes by*
to je to
i mozda the most important thing, na pocetku gore
На осећај сам писао, а део је већ био написан, понављам. Па не знам да ли негде треба have, has, was, мада овако ми изгледа да је већина на месту.
imaš na PVT korekciju, barem toliko mogu
Malo sam ti jače preradio taj kupus, krompiru, vidi da iskombinuješ šta ti se dopadne.
Зна неко неки добар онлајн речник латинског? Треба да преводим а нећу да се патим са гугл тренслејтом.
Imam onaj jebeni Open IP TV koji mi omogućava i kablovsku i net istovremeno....ali evo, net mi radi, a kablovska jok... Piše:
Naravno i pristiskao Home i dugme za gašenje, ali ne reaguje. Tamo na uređaju treperi lampica kad stisnem na daljinskom, al ne reaguje... Gasio ga iz struje, i restartovao modem... I dalje ništa...
Neki predlog?
До њих је, не би' ја ту ништа диро.
Остаде на претходној страни, е срање. Треба ми помоћ за есеј ако неко зна енглески. На претходној страни је опширније.
Јебач, то ти је као састав из српског, али са мање књижевног говора, а више чињеница, и прво наведеш позитивне чињенице о томе о чему пишеш, онда негативне, па на крају даш свој закључак.