Разноразно питање

1. Imam i ja open IP TV.. sacekaj malo samo, i ima da proradi. ako nece pozadi na onom sivom sto ti omogucuje kablovsku, iskljuci pa ukljuci i vidi da li ce da radi.

2. Neće....Pokušavao. O.o Do sada je to uspevalo, al sad ništa...

3. pitaj da li si platio račun, po mom iskustvu to je problem u ovom periodu meseca

4. Kad se radi štampa za majicu u kom programu da radim da se može štampati na majicu ?

5. Corel obicno, moze i ponesto drugo, ali gledaj da bude u vektoru.

edit: Moze i Adobe Illustrator, sad se setih kako se zove prokletinja.

6. Zavisi gde štampaš, na primer u Vrabac možeš da doneseš i dečiji crtež na salveti..

7. Ех, Врабац... Је л' и даље у оном подруму у Кнезу? Мени и даље трају њихове маје, старе брат брату 10ак година...

8. Da, tamo su, ja malo - malo, pa za neki poklon.

9. Pa mogu li ja da uradim u fotošopu u pristojnoj rezoluciji i odnesem ?

10. Ma uglavnom mozes, ako je digitalna stampa za majcu dve.
    Vektore traze ako je vise majci pa moze da se radi sito stampa i tako to.

11. Једно 20 мајица :)
    А могу ли конвертовати из фотошопа у векторе некако. Само су слова у питању да се лијепи на мајицу ?

12. Не одговарајте му, оће да штампа навијачке мајице јебале га оне!

13. Не одговарајте му

Ja sad više ne smem ni da zucnem.

14. Nije navijačke jeble te one, za maturu :D

15. bajkovic je najbolji golman.delije zapad.

16. Ako je samo tekst, realno mozes u cemu hoces, snaci ce se oni. ;)

17. Како Мрс.Равен зна све те ствари? Је ли? Знаш разлику између путера и маргарина, знаш који се програми користе за штампу, видела си кад је Мира пушила Гангули у колима... Како?

18. Aj ti meni reci kako da konvertujem za svaki slučaj u vektore :D

19. Ах, мајица за матуру. Сећам се како је моја била натопљена пивом и смрдела ко сам ђаво. А текст на њој ретко глуп, "Боље пиво у руци него пос'о у струци".

20. На матуру се иде у кошуљи, какви сте сељаци боже сачувај и саклони!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.