Naravno i pristiskao Home i dugme za gašenje, ali ne reaguje. Tamo na uređaju treperi lampica kad stisnem na daljinskom, al ne reaguje... Gasio ga iz struje, i restartovao modem... I dalje ništa...
Neki predlog?
Ако је утакнут, ишчупај ДВД плејер из телевизора. Не зајебавам се.
Како Мрс.Равен зна све те ствари? Је ли? Знаш разлику између путера и маргарина, знаш који се програми користе за штампу, видела си кад је Мира пушила Гангули у колима... Како?
E, šta sve Mrs.Raven zna.
Cokulo, kad budes radio natpis u Photoshop-u, neces gubiti na kvalitetu pri uvecavanju ili smanjivanju slova (bilo kog nacrtanog objekta) ako ga ostavis u "krivama" iliti "curves".
Imas u PS opciju "convert to curves".
Kako bre štamparija u kojoj ne znaju da štampaju iz cdr?
I da ih lepe folijom, cutter trazi vektore majkamustara.
A da ti njih lepo pitas sta bi oni? :)
to su majice za posljednji dan škole, alkoholisanje i te fore. kako si ostario, ladno se ne sjećaš ;D
Ееее... У моје време било униформе, па кад дође краљица у посету а ми сви морамо да будемо испеглани па после фап фап на краљицу и тако то... А онда убише краља.. Мада тад сам већ завршио школе те и то...
Знам Видро о чему се ради, нег' се спрдам. :Р
Aj ako ima neko ko se razume u excel da mi objasni kako se radi ovo:
Daklem, ovo je zadatak: ako je cena veca od 1000 dinara i placa se gotovinom, umanjiti konacnu cenu za 10%
E, sad, ja znam sa prostom IF funkcijom, ali ovo sa gotovinom mi pravi problem, ne mogu nikako da definisem...
ovako izgleda tabela:
Artikal|Cena|Gotovina|Konacna cena|
1........|1255|....da....|1129.5|
Neki predlog?
Ако је утакнут, ишчупај ДВД плејер из телевизора. Не зајебавам се.
E, šta sve Mrs.Raven zna.
Cokulo, kad budes radio natpis u Photoshop-u, neces gubiti na kvalitetu pri uvecavanju ili smanjivanju slova (bilo kog nacrtanog objekta) ako ga ostavis u "krivama" iliti "curves".
Imas u PS opciju "convert to curves".
Što ga bre mučiš, uradi mu to časkom.
To mi samo reci :D znači konvert to curves i mogu ga zumirati 3000 puta neće se sjebati :D super, fala :D
I da, da li da snimim u .psd ili .jpg ?
to su majice za posljednji dan škole, alkoholisanje i te fore. kako si ostario, ladno se ne sjećaš ;D
.јбг
Uvek cuvas editabilni fajl (u ovom slucaju .psd) a pored njega eksportuj i u .jpg pa im posalji oba. To ce biti sasvim dovoljno.
Ok onda :D
Đe je jebeni konvert tu kurvs u fotošopu :D
izgleda da ću morati u korelu :D
E ne znam ga na pamet, nisam skoro palila a na poslu nemam nista osim GIMPa. :(
Ako ti nije hitno, mogu da ti pomognem - uradim kad dodjem kuci.
BTW, a zasto ti je problem Corel?
Nije mi problem, samo ne znam znaju li ovde štampati iz .cdr :D
Jel zna neko kako se kreću cene polovnih Xbox-ova 360 ? I kakvu to prodaju ima ovde?
Kako bre štamparija u kojoj ne znaju da štampaju iz cdr?
I da ih lepe folijom, cutter trazi vektore majkamustara.
A da ti njih lepo pitas sta bi oni? :)
Bosanska štamparija :D
Ma uradiću ja i jpg i png i psd i cdr
pa šta najviše odgovara upakovati u rar i odnijeti :D
Ееее... У моје време било униформе, па кад дође краљица у посету а ми сви морамо да будемо испеглани па после фап фап на краљицу и тако то... А онда убише краља.. Мада тад сам већ завршио школе те и то...
Знам Видро о чему се ради, нег' се спрдам. :Р
Cokulane, eksportuj u PEDERER (.PDF), stavi 300dpi i CMYK za boje. Tako ti je najlakse.
Idu od nekih 150 jura za Arkejd varijantu, pa do nekih 250-280-300 u zavisnosti od opreme i harda. Nije baš neka potražnja.
ах, ви сениори сте праве шаљивџије :)
Aj ako ima neko ko se razume u excel da mi objasni kako se radi ovo:
Daklem, ovo je zadatak: ako je cena veca od 1000 dinara i placa se gotovinom, umanjiti konacnu cenu za 10%
E, sad, ja znam sa prostom IF funkcijom, ali ovo sa gotovinom mi pravi problem, ne mogu nikako da definisem...
ovako izgleda tabela:
Artikal|Cena|Gotovina|Konacna cena|
1........|1255|....da....|1129.5|
=b2*0,9
umesto b2 stavi oznaku polja u kom je cena
EDIT: morao sam da ispravim oznaku, skontao problem :)