Разноразно питање

1. Naravno i pristiskao Home i dugme za gašenje, ali ne reaguje. Tamo na uređaju treperi lampica kad stisnem na daljinskom, al ne reaguje... Gasio ga iz struje, i restartovao modem... I dalje ništa...
    Neki predlog?

Ако је утакнут, ишчупај ДВД плејер из телевизора. Не зајебавам се.

2. Како Мрс.Равен зна све те ствари? Је ли? Знаш разлику између путера и маргарина, знаш који се програми користе за штампу, видела си кад је Мира пушила Гангули у колима... Како?

E, šta sve Mrs.Raven zna.

Cokulo, kad budes radio natpis u Photoshop-u, neces gubiti na kvalitetu pri uvecavanju ili smanjivanju slova (bilo kog nacrtanog objekta) ako ga ostavis u "krivama" iliti "curves".
    Imas u PS opciju "convert to curves".

3. Što ga bre mučiš, uradi mu to časkom.

4. To mi samo reci :D znači konvert to curves i mogu ga zumirati 3000 puta neće se sjebati :D super, fala :D
    I da, da li da snimim u .psd ili .jpg ?

5. На матуру се иде у кошуљи, какви сте сељаци боже сачувај и саклони!

to su majice za posljednji dan škole, alkoholisanje i te fore. kako si ostario, ladno se ne sjećaš ;D

6. Uvek cuvas editabilni fajl (u ovom slucaju .psd) a pored njega eksportuj i u .jpg pa im posalji oba. To ce biti sasvim dovoljno.

7. Đe je jebeni konvert tu kurvs u fotošopu :D
    izgleda da ću morati u korelu :D

8. E ne znam ga na pamet, nisam skoro palila a na poslu nemam nista osim GIMPa. :(
    Ako ti nije hitno, mogu da ti pomognem - uradim kad dodjem kuci.

BTW, a zasto ti je problem Corel?

9. Nije mi problem, samo ne znam znaju li ovde štampati iz .cdr :D

10. Jel zna neko kako se kreću cene polovnih Xbox-ova 360 ? I kakvu to prodaju ima ovde?

11. Kako bre štamparija u kojoj ne znaju da štampaju iz cdr?
    I da ih lepe folijom, cutter trazi vektore majkamustara.
    A da ti njih lepo pitas sta bi oni? :)

12. Bosanska štamparija :D
    Ma uradiću ja i jpg i png i psd i cdr
    pa šta najviše odgovara upakovati u rar i odnijeti :D

13. to su majice za posljednji dan škole, alkoholisanje i te fore. kako si ostario, ladno se ne sjećaš ;D

Ееее... У моје време било униформе, па кад дође краљица у посету а ми сви морамо да будемо испеглани па после фап фап на краљицу и тако то... А онда убише краља.. Мада тад сам већ завршио школе те и то...
    Знам Видро о чему се ради, нег' се спрдам. :Р

14. Cokulane, eksportuj u PEDERER (.PDF), stavi 300dpi i CMYK za boje. Tako ti je najlakse.

15. Jel zna neko kako se kreću cene polovnih Xbox-ova 360 ? I kakvu to prodaju ima ovde?

Idu od nekih 150 jura za Arkejd varijantu, pa do nekih 250-280-300 u zavisnosti od opreme i harda. Nije baš neka potražnja.

16. Знам Видро о чему се ради, нег' се спрдам. :Р

ах, ви сениори сте праве шаљивџије :)

17. Aj ako ima neko ko se razume u excel da mi objasni kako se radi ovo:

Daklem, ovo je zadatak: ako je cena veca od 1000 dinara i placa se gotovinom, umanjiti konacnu cenu za 10%
    E, sad, ja znam sa prostom IF funkcijom, ali ovo sa gotovinom mi pravi problem, ne mogu nikako da definisem...

ovako izgleda tabela:
    Artikal|Cena|Gotovina|Konacna cena|
    1........|1255|....da....|1129.5|

18. =b2*0,9

umesto b2 stavi oznaku polja u kom je cena

EDIT: morao sam da ispravim oznaku, skontao problem :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.