Разноразно питање

1. Тришо, не заbорави легендарно SLAYER KURWA

2. Lekcija broj dva:
    I gówno na grobie.. Dziękuję!

3. dajte onu sliku denijela redklifa (aka. hari poter) gdje je kao neki drogoš/diler u nekom autu, skoro se vrtila po netu, aj živi bili. fala

4. ukucao da lici na dzankija i dobio.
    ukucaj i ti i dobices.nesto je vezano za fejzbuk.danijel redklif luks laj a dzanki

5. našla sam, fala u svakom slučaju ;p

6. ona sto sam ja nasoa je neka drugacija.veca i nije u kolima.

7. koliko godina ima ovaj vejvrajder? 12? 13?

8. Zbunjuju me ovi "prijatelji'' sa fejsa sto komentarisu slike. Smekeru ovo ono...
    Sta je uopste smeker? Neko ko se lepo obukao?
    Ja mislim da je to neko smekersko ponasanje, ali kako to neko moze da zakljuci sa slike?

9. Лоше мислиш. Шмекер си ако лепо изгледаш и лепо си се обукао. Ако се шмекерски понашаш, онда си глава.

10. Ne znam, lično to povezujem sa izgledom koji deluje harizmatično i privlačno. Mada je izraz "šmeker" tako 20. vek.

11. И још ме интересује какав укус има лицидерско срце.

ИНБ4 ђедове ките

12. Koji je kurac sa ovim ogromnim leptiricama, svake noći ubijem ili izbacim napolje minimalno 5 komada?
    http://oi43.tinypic.com/21e5avm.jpg

13. Ima ih pun kurac, znači uleću i lepeću. Izleću odasvud. U poštanskom sandučetu ih ima lom.
    BACILI AMERI, mamuimjebem!

14. Mamu im jebem, invaziju izvršili. Sinoć jednu ubacio u wc šolju i potegao vodu, kad dolazim posle pola sata kad ona u šolji leti li leti mater joj hibridnu.

15. leptirice... gasi svetlo, pa će manje ulaziti...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.