Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
More nbeko da mi otvori vlašuuuuuu=
Zna li neko da li onaj aparatić za komarce deluje na muve? Ili da nastavim da jurcam po kući sa hoummejd muholovkom
Ma ne radi to na muve, ali ima kod Kineza da se uzme ovaj reket, ako nisi gadljiv na zvuk prženja insekata.
http://www.limundo.com/kupovina/Za-kucu-i-dvoriste/Ostalo/Elektricni-reket-za-komarce-muve-i-druge-insekte/13266849#
Обеси лепљиву траку са лустера! х)
Nisam gadljiv nikako :) Odlična stvar, koju prvi put vidim. Otišao bih do kineza ili tako nečega da napolju nema milijardu stepeni, a baš sad mi se odjednom stvoriše muve. Izveštio sam se da ih ubijam lenjirom
Neam lustera :D
Posereš se u uglu sobe i kad se sve muve skupe poklopiš ih paketom i onda vučeš taj paket po kući da ne bi izletile i kad dođeš do vrata, isereš se ispred ulaza i digneš paket. Tad će preći na to drugo govno i onda zatvori vrata i očisti kuću Domestosom.
Makaronac sad sam napisao nesto slicno al nije uspelo ovo gomno od telefona!
Jel ono beše Vidra ostavljala link za učenje ruskog preko neta? Ako neko ima taj linak neka mi ga baci, molio bih.
Gusti, pa kupi ovo čudo i nećeš se razočarati.
http://www.dodaj.rs/f/17/yW/zUediT4/img0767.jpg
Samo napuniš piva do pola i uleću ko lude, ali treba malo vremena da se ustale, pa onda vremenom ima da 3 puta na dan menjaš muvolovku tj. prospeš punu pikslu mrtvi muva.
Muve uvek idu na gore i kad udju u muvolovku , tu im je i kraj karijere.
Zhajk ume - Zhajk zna
EDIT: A inače ja ih fatam rukama , ali jbg neam ja vremena ceo dan da fatam.
Pa zašto ih hvataš kada imaš tu čudesnu spravu?
Hranim mog pauka, Mišu.
Neće da im sisa krv kad su pijane, pa ih ja vaćam i dajem Miši.
A inače volim i da im skidam krila, pa bacam u travu onako bezveze.
Ma fora je što mi se ne izlazi iz gajbe da bilo šta kupim, pa gledam šta mogu da iskoristim. Ne znam ni odakle se stvoriše. Nikada nisam imao muve. Pod u sobi mi liči na groblje muva. Papuča stajl. Hvala na inspirativnim idejama
kapun, www.livemocha.com
vidro, keve ti, jel moze ovde da uci i stariji coek engleski, ako zna ruski, dakako?
ovdje moš dučiš nekih 50ak jezika, nisam brojala. :D
naravno, i engleski
hfala macxko
Видросава, јел може пољски, мислим да сам талентован...
Evo ti prva lekcija:
Dobar dan - Đen dobri kurwa
bardzo dobže, radjarde
ima, mile, jašta :D
Kurwa u Čeha i Poljaka ko dobri dan...