Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Јеби га, све зависи... Ја сам прије 2 године кад се тетка удавала, славило се у неком хотелу, 3 кошуље промјенио, толико смо играли и скакали, било одлично. Може да буде фин провод по свадбама, све зависи од званица.
Да приупитам штогођ и ја... Је ли стриктно оно правило за предлагање дефиниција да се мора имати 6 мјесеци искуства на сајту?
jeste
http://vukajlija.com/forum/teme/2488-vazna-obavestenja?strana=2#post_2478165
Начи може на другим сајтовима? Доообро.
jeste
Ништа ондаК, ваља се стрпити још три мјесеца. Фала на одговору.
a čak i onda vodi računa o pravilima predlaganja, nije kažnjivo, ali se briše predlog ako ne ispunjava uslove
Захвалан сам на наравоученију.
samo ti zajebavaj :)
Smem da se kladim da se Mitke ne zajebava. I ja sam mislio non-stop da se zajebava kada je došao ali dečko je stvarno previše fin. Majkemi.
ima vremena, Vukajlijaši mogu i gravitaciju da pokvare... :)
to se slažem, naš kako sam ja fin bio dok nisam došo vamo...eh ćivote...
upravo to. i ja isto :D
JEs. I srednjaka na avataru je skrajnuo, da ne kažem cenzurisao.
El zna neko koliko koštaju mesečne članarine/karte za zatvorene bazene u Bg?
Не, стварно хвала на информацијама. Ево, Видра ме зна и "уживо", нек ти каже да нисам такав. Грофе, Цуко, немој да ме хвалите толико, уобразићу се. :)
hahahahahahahaha, što pod navodnike, bokte? :D
e jebiga, onda moram bit' iskrena i reć' da čo'ek laže, isto 'vako je fin i uživo, jelte :D
Јбг, видим да стављају сви овдје на Вукајлији. Под овим сам подразумјевао право, реално познанство, у простору и времену, не у бинарном коду. Мајо, Мајо, какве се теби мисли врзмају по глави...
pa onda ti ne trebaju navodnici, bolan!
kakve misli, upravo sam te pohvalila da si fin, NEMA NA ČEMU :D
Хвала, БО! :)
mnogo meni ovo sumnjivo... em navodnici, em pohvale... em znam Vidru uživo... :)