Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
hhahahaha, još kad bi znao ko je ta groka što si je linkov'o :D
bruce, upoznaćeš čoe'ka, paš vidjet', eto :D
Надам се на овом окупљању у Новом Саду што се најављује. Није зар да имаш дупли, Мајо, црна Мајо?
ako se najavljuje za 10. ili 11. septembar onda može, inače sumnjam...
ma kak'a ja, ne definišem ja bijeljinske fazone, ja sam izbjeglica :D
Мани тих глупости, ти си натурализована Семберка. :)
Jebo mater, ovi krkani bosančerosi samo znaju da pričaju o jebenoj nazadnosti bosne i odakle su.
a zamisli koliko onda nas uvaljuju kad su oni nama Zapad...
hahahahah, puši kurac neše
nismo mi krivi
Jebo mater, ovi krkani bosančerosi samo znaju da pričaju o jebenoj nazadnosti bosne i odakle su.
Е, мој Џо Домингез, шта ћеш кад не знамо за боље... Ја тек кад сам прешао у Србију да животарим, схватио сам шта је стандард и квалитет живота.
Елем да не спемујем више, ја сам давно одговор на своје питање добио.
čini mi se kao da uživaju u tome što ih smatramo nomadima
ko jebe mene šta ja pitam oni se ližu po temi, je l' se tako i kući ližete po temi?
brate, život na točkovima, kotlić nad vatrom, jebeš šta u'vatiš bez odgovornosti, nema interneta ali zato ima rakije i bureka - ko tu ne bi uživao...
samo vi uživajte al tamo odakle ste došli jebo vas voz što vaz doneo i lasta što vas prevezla
samo vi uživajte al tamo odakle ste došli jebo vas voz što vaz doneo i lasta što vas prevezla
Немо' се вређамо! Није Ласта нег' Босна експрес. :)
modovi sto brisete komentare jel to nema vise mesta na serverima?
eto vidiš, malo istegneš glavu i odmah te prozove neki lala...
šta se reklamiraš pičko? bole nas kurac za tvoje glupe definicije - KRKANE
Tebi je nešto baš težak dan, a?
Видиш шта су ти префињени војвођански манири, права бечка школа...
što bi to tebe zanimalo?