Разноразно питање

1. Kurtoazno, ne volim da ljudi pate...

2. Šta je sa "popularnim", nije valjda onako promenjeno za stalno? Ako jeste onda je glupost žešća, a jebe me i neki bag sa posterima. Nit' volim da pravim postere niti ih pravim, ali hteo juče ne može, hteo danas, opet jebe...

3. Naprotiv, Dionysio, dobro je, umjesto posljednja 24 sata, vide se popularne za posljednja 4 dana...

4. gdje je pretraga defki

5. Naprotiv, Dionysio, dobro je, umjesto posljednja 24 sata, vide se popularne za posljednja 4 dana...

Ne baš nije dobro, popularne su za taj dan, a ne za 7 dana. Za šta odabrane služe, da bi bile zanavek u odabranima, ne na jedan dan, tako da dobijamo istu stvar. Ovako za 24 h i gotovo. I jel to znači da u roku od 4 dana bude plus 21 skor ide u popularne ili je i dalje za 1 dan?

6. Pa brate, nekim treba i 24 časa da dobiju 21 ocjenu a ti bi da ograničiš na 24 časa.
    Dobro je ovo sa 4+ dana, bolje nego 24 časa( od čega 2 časa u popularnim)

7. I jel to znači da u roku od 4 dana bude plus 21 skor ide u popularne ili je i dalje za 1 dan?

Ja mislim da ne. Ko uspije da uđe u prvih 24h ostaje u popularnim naredna 4 dana, tj.ukupno 4 dana, što je bolje... Ko ne uđe za jedan dan, neće ni ući. A i red je da bude lista malo duža, nego samo nekoliko stranica popularnih...

8. Šta je sa "popularnim",

Da, nešto ih mnogo ima danas...

9. И мени се свиђа промена, баш је срање кад нека уђе сат пре него што напуни 24 часа.

10. A, ne stani to su sad popularne za nekoliko dana. Ja gledam sve sam to već čitala...

11. Povećali su okvire za ulazak na više dana, izgleda.

edit: objašnjeno već

Dobro je ovo sa 4+ dana, bolje nego 24 časa

Ma.. Svakog čuda za 3 dana dosta :D

12. Него, што се тиче овог рекламирања нових дефки нисте ми одговорили. Не сме да се рекламира на чету и форуму, значи може на Пују Шотки?

13. jebač, tebi ćemo za svaku popularnu preventivno pičnuti tri dana banana :)

Mi ne možemo i nećemo odgovarati za svaki sajt na internetu - ako te neki mod "ubode" da se reklamiraš ima diskreciono pravo da primeni pravilo o banovanju ukoliko to želi, ukoliko je slab prema tebi onda može iz saosećanja da se pravi da nije video reklamu.

14. хахаха ма нећу, зајебавам се :Д

15. kontam, ali legitimno pitanje zahteva i (koliko-toliko) legitiman odgovor :)

16. http://vukajlija.com/forum/teme/2488-vazna-obavestenja#post_551310 e a vidite ovog autora http://vukajlija.com/recnik/autori/259297 mislim kako se ovo cita jel se cita : otvorena zagrada tacka, tacka, tacka veliko K RAJSLE veliko R tacka, tacka, tacka zatvorena zagrada

17. Kako je tebi dobro.

18. Svaki mod banuje po svojim pravilima, kad se vrati Džimi regulisaće.