Разноразно питање

1. Previše mu je dobro.

2. Неш Бриџис попио банку? Јес' нешто нервозан био јутрос...

3. eee, da mu je Džimi ovde...

4. Džimi se logovao pre dva dana, vido ja.

5. e da li HDTV znacvi da je neko snima tv i okacio na net?...mislim takav snimak...ko oni bioskopski snimci,samo za serije na teveu

6. @ Ollanik - to uglavnom znači da je u pitanju snimak sa TV u visokoj definiciji, dakleM veoma kvalitetan. Bioskopski snimci i ripovi sa TV-a se ne mogu porediti, jer su bioskopski pirati snimani kamerama, a snimak sa TV-a je sniman direktno putem TV kartice na kompu.

7. Da li postoji tema koja je posvećena isključivo JSLu? Tj. Jelen Super Ligi Srbije. Pošto bih teo da otvorim neku govnjivu temu.

8. Pogledaj na podfurumu predviđenom za sport.

9. Ima ono šizenje, od slika, slično meme - u, to znam... A ovako, ne bi to bilo civilizovano kao npr Prem. liga... a što i da bude, kad su omekšali modulari... lolo

10. Pregledaću. Znam Dionisijo za tu, ali ova bi bila za konstruktivne rasprave. lololo

11. Већ дуже време не могу да променим профилску слику и информације, па је почело мало да ми иде на живац. Кад у ,,измени профила" кликнем на ,,пошаљи", ништа се не деси. Пробао сам на Интернет експлореру и Мозили, као и на другом компјутеру. Хвала.

Ово сам послао газди пре више од две године. Јел имао неко исти проблем, јел га решио, зна ли рандом добри самарићанин решење и продаје ли га за мање од 100 сестерција?

12. Probaj da staviš .png ili .gif sliku na par minuta pa probaj onda, to je ono što mi na prvu loptu pada na pamet.

13. I nije ti odgovorio...garant...
    I meni je to bilo jedno sat vremena, da nije hteo sliku u profilu da promeni, pre jedno god dana, sećam se, ali posle je proradilo...šta znam...napravi lažni pa probaj s njega... :)
    Ja sam baš danas promenio sliku (da se videti).

Nego, jel za popularne reakcije isto treba 21?

14. I nije ti odgovorio...garant...

Јесте, јесте.
    Пробао сам и са дуплог, ради као сат.

Probaj da staviš .png ili .gif sliku na par minuta pa probaj onda, to je ono što mi na prvu loptu pada na pamet.

Како мислиш да ставим- да оставим да се "крчка" у оном белом, кад ме пита коју ћу слику? Као да аплоудује, шта?

15. Ово сам послао газди пре више од две године. Јел имао неко исти проблем, јел га решио, зна ли рандом добри самарићанин решење и продаје ли га за мање од 100 сестерција?

Meni pre nije htelo i rekose mi ovde da izbrisek kukije i posle mi proradilo. Probaj to

16. Већ дуже време не могу да променим профилску слику и информације, па је почело мало да ми иде на живац. Кад у ,,измени профила" кликнем на ,,пошаљи", ништа се не деси. Пробао сам на Интернет експлореру и Мозили, као и на другом компјутеру. Хвала.

на Интернет експлореру

http://i283.photobucket.com/albums/kk316/AriElite/retarded.gif

17. на Интернет експлореру

Чудни су путеви експлорерови. :)

Meni pre nije htelo i rekose mi ovde da izbrisek kukije i posle mi proradilo. Probaj to

Избрисах кукије у којима је било 345 мегабајта и неће. Даље.

18. Како мислиш да ставим- да оставим да се "крчка" у оном белом, кад ме пита коју ћу слику? Као да аплоудује, шта?

Da, skini neku sliku u .png formatu i skini jedan .gif na računar.

Ido na profil, klikni na promeni sliku, browse, izaberi jedno od ta dva i samo pokušaj da ga šokiraš drugim formatom, posle stavi .jpg koji hoćeš.