U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Досад сам решавао ово редовно, сад сам за крај оставио ово што сам пренео, па шта ме задеси
morfosintaksa, a?
:D
Зна ли неко треба ли украјинцима виза за БиХ?
zar ikome treba viza za BiH?
I ja sa pitam...
Npr., kod nas u BB možeš da pređeš na Skelanima samo sa zdravstvenom ili đačkom knjižicom...a ponekad ni toliko...
Обрисан пост.
Испао сам глуп у друштву.
znam da rusima ne treba viza
Јеси погледао страну нумерације два?
хахахах, ја мислио то иде по реду..а оно по времену постављања. Испао сам глуп у друштву.
http://www.youtube.com/watch?v=b_LVaHHNcP4
Publika u Ljubljani je oduševljena.
Поводом овог поста, имам мање питање а више молбу- молио бих људе из БГа да препоруче адвоката за овај случај- не мора да буде најјефтинији, али мора да буде неко с киме су људи имали добро искуство
Jankela, ovde treba da radi govnjiva motka, a ne advokati!
Vako imam pitanje. Sestrina drugarica dobila laptop i na madžarskom je. Jel se može kako promeniti jezik bez reinstaliranja windowsa?
je li ta drugarica Mađarica?
Jok. Pomagajte.
Koji sistem je u pitanju? Windows Xp ili 7?
Sedmica.
Па јебеш му матер, иди на контрол панел па на виндовс апдејт и тамо срчуј serbian language pack. Ваљда мере тако, каква реинсталација рофл...
Ma uletela u sobu pita more li, ja veze nemam pa pitam vas.