U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Досад сам решавао ово редовно, сад сам за крај оставио ово што сам пренео, па шта ме задеси
morfosintaksa, a?
:D
Зна ли неко треба ли украјинцима виза за БиХ?
zar ikome treba viza za BiH?
I ja sa pitam...
Npr., kod nas u BB možeš da pređeš na Skelanima samo sa zdravstvenom ili đačkom knjižicom...a ponekad ni toliko...
Обрисан пост.
Испао сам глуп у друштву.
znam da rusima ne treba viza
Јеси погледао страну нумерације два?
хахахах, ја мислио то иде по реду..а оно по времену постављања. Испао сам глуп у друштву.
http://www.youtube.com/watch?v=b_LVaHHNcP4
Publika u Ljubljani je oduševljena.
Поводом овог поста, имам мање питање а више молбу- молио бих људе из БГа да препоруче адвоката за овај случај- не мора да буде најјефтинији, али мора да буде неко с киме су људи имали добро искуство
Jankela, ovde treba da radi govnjiva motka, a ne advokati!
Vako imam pitanje. Sestrina drugarica dobila laptop i na madžarskom je. Jel se može kako promeniti jezik bez reinstaliranja windowsa?
je li ta drugarica Mađarica?
Jok. Pomagajte.
Koji sistem je u pitanju? Windows Xp ili 7?
Sedmica.
Па јебеш му матер, иди на контрол панел па на виндовс апдејт и тамо срчуј serbian language pack. Ваљда мере тако, каква реинсталација рофл...
Ma uletela u sobu pita more li, ja veze nemam pa pitam vas.