Разноразно питање

1. Ako nisi jebo ne mjenjaj jezik. Odugovlači, reci ima posla i sutra. Pa ako sutra ne dadne, onda opet sutra, i tako sve dok ne popusti.

2. Butt míg fiatal, zöld haverom.

3. Vako imam pitanje. Sestrina drugarica dobila laptop i na madžarskom je. Jel se može kako promeniti jezik bez reinstaliranja windowsa?

Sedmica.

Samo prati uputstvo, i ne možeš da pogrešiš.

http://www.microsoft.com/sr-cyrl-rs/download/details.aspx?id=17036

4. Nema ga, garant jebe.

5. Ili jebe, ili je umesto srpskog stavio indonežanski jezik, pa se muči da popravi.

6. Будућа жена оће флафичасто пашче за љубимца, ја бих мајмуна. Па ме занима како може да се набави мајмун, која је цијена и тако...

7. Најјефтиније ти је да сам направиш мајмуна.

8. Па које су онда могућности да набавим одраслу женку и одвалим је?

9. На чега га пецаш? кукуруз, црвиће? послаћу ти ја лоло

10. Meni nisu još jasne neke stvari!

Npr: Kako da postavim sliku na forum, kako da učestvujem u takmičenjima itd... ?

Molim vas da koji žele da pomognete, da mi pošalju poruku i napišete kako se to radi!

Hvala!

11. Ošamari ženu i nateraj je da mazi majmuna sa tobom dok se ne navikne. Ili ošamari majmuna pa ga teraj da mazi ženu sa tobom. Svezanu. Ili pusti majmuna na pedersko kuče pa ko bude jači. Majmuni su skupi. Ukradi ga od cigana. Ošamari cigana, ukradi majmuna i ženu poljubi. Amin.

12. slike postavljaš jednostavno, to neću da ti objašnjavam jer je lako.
    a da bi učestvovo na takmičenjima moraš prvo da se registruješ u okviru teme na kojoj se organizuje takmičenje, popuniš formular koji ti pošalju u pdf moderatori...to sam tražiš da se prijaviš i onda ti oni pošalju to. Kad popuniš, ako te odaberu onda učestvuješ. Nema ništa komplikovano

13. Ošamari ženu i nateraj je da mazi majmuna sa tobom dok se ne navikne. Ili ošamari majmuna pa ga teraj da mazi ženu sa tobom. Svezanu. Ili pusti majmuna na pedersko kuče pa ko bude jači. Majmuni su skupi. Ukradi ga od cigana. Ošamari cigana, ukradi majmuna i ženu poljubi. Amin.

14. Ošamari ženu i nateraj je da mazi majmuna sa tobom dok se ne navikne. Ili ošamari majmuna pa ga teraj da mazi ženu sa tobom. Svezanu. Ili pusti majmuna na pedersko kuče pa ko bude jači. Majmuni su skupi. Ukradi ga od cigana. Ošamari cigana, ukradi majmuna i ženu poljubi. Amin.

15. Da li bi iko od vas znao da promeni boju ovih odela iz žute u crvenu?
    http://i.imgur.com/xwWXVTt.jpg

16. Hvala, neka neko obriše ovaj sranje pokušaj trola i spema.

17. Ja ti pomognem k'o čovek, a ti moj rad nazivaš sranjem!

Edit: I još ti pomognem da namestiš jezik, stvarno nezahvalno sa tvoje strane.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.