мени просули по радном столу неки лепак за нокте, шта ли... и то око монитора, а монитор онај црт, и приметим ја једном да неће да се окреће ич, не може да мрдне. видим - лепак је бо те! и ништа, пробам ја, мало по мало, не иде. онда узмем ножекању и подвучем под оно постоље од монитора, јес' да сам сјеб'о пола астала ал' се сад макар врти к'о чигрица!
Iz kog domaćeg filma/serije je ono ironično "to su strašne stvari"? Ko to kaže, kome, gde? Ne mogu da izbacim iz glave, a i kad god me ne zanima šta neko drami, ja to kažem. Nemam pojma odakle je.
Neeee, matoree, nisam ja peder, ti si. Razumes? Nemas frke, idu ispiti na medicinskom ko alva, ima da pljuste crvene.
Шта се чека с пародијом на онај Брото попис спот? Дајдере ко је кадар да се мало ишпрда...
Neko je napravio parodiju, ali nisam gledao.
Cime mogu da skinem stvrdnuti super lepak?
Da li ima neki rastvarac ili slicno?
Posto sam ja genije ostavio super lepak na tabli u kolima i stvrdnuo se i tako stoji vec 3,4 godine.
Cime moze se skine?
aceton, ali ako je 3 godine nema ništa od skidanja, to je već pojelo plastiku
Ničime. Samo mehaničkim putem.
koka kolom, jer je nezdrava
можда да пробаш нитро разређивачем, ал' сумњам да ће ићи. скалпел неки и режи јебига.
To sam i ja mislio, da uzmem skalpel i da rezem malo po malo odozdo.
Pa da ga jebem..
Ničim spičim.
Realno šta si čekao 4 godine? Bote led.
мени просули по радном столу неки лепак за нокте, шта ли... и то око монитора, а монитор онај црт, и приметим ја једном да неће да се окреће ич, не може да мрдне. видим - лепак је бо те! и ништа, пробам ја, мало по мало, не иде. онда узмем ножекању и подвучем под оно постоље од монитора, јес' да сам сјеб'о пола астала ал' се сад макар врти к'о чигрица!
Iz kog domaćeg filma/serije je ono ironično "to su strašne stvari"? Ko to kaže, kome, gde? Ne mogu da izbacim iz glave, a i kad god me ne zanima šta neko drami, ja to kažem. Nemam pojma odakle je.
crni bombarder? petar božović?
Pinki iskreno ne znam lololo
Mozda i manje, godinu, dve, ali nisam siguran.
Nista coa, videcu to, ili neki noz starij ida uzmem pa da seckam malo po malo.. jebiga.
crni bombarder? petar božović?
Hmmm, vrlo moguće. Koliko si sigurna? Ne gleda mi se taj film ceo opet :)
A Bogdan Diklić "Otvorena vrata"?
E jebi ga sad, uz obojicu mi to ide.
Petar Božović ima ono "To su opasne frekvencije" u bombarderu - mislim da smo o tome već pričali...
Jesmo, već dugo me isto pitanje muči :)
на вр' ми је језика, и нисте погодили до сад. чек' мало, сетићу се.