Ne vredi, pošto večeras ne mogu gledati filmove, neću više mozgati, jer sam čak pomislio za momenat na onog Gorana Jevtića u "Mi nismo anđeli 2", kako bi mu legla ta lajna.
Mene ova što sam je pitao naložila da je Bane Vidaković u "lepa sela lepo gore" al' posle vidim da nije. Moguće da je pinki, sad me najviše vuče na "rane" al' me još kopkaju profesionalac i balkanski špijun.
Није та фраза из Професионалца сигурно, гледао сам га скоро. А и знам филм напамет. лолололо
Иначе мислим да се понавља у једно шес' филмова, зато и не знамо одакле је.
što mi skajp ne detektuje kameru, kako to da sredim?
Ubačim ju, i sve, gori zelena lampica, mogu običan poziv, al' kad oću da video ubačim, neoće, što li je to?
A radila je nekad.
Zna li neko o čemu se radi, i kako da vrnem u normalu?
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Moguće da je pijani Josif Tatić u "Profesionalcu". To mi lagano postaje prvi pik, ali izludeću dok ne budem potpuno siguran.
Brus je jednom sugerisao da bi mogao biti i Nikola Kojo. Eto još jednog "crva" :)
kud kojo? ma jok...josif tatić.
Zar ne kaže Pinki u Ranama, 'to su strašne stvari, rođaci'? Il nije to?
Ovo me jebeno podseća na ovu liniju, i kad pročitam strašne stvari u glavi mi ide ovaj video.
http://www.youtube.com/watch?v=S6_3LYNLOdw
ne bre, rešili smo to...
u tri palme za dve bitange i princezu, onaj lik što nije todorović, nego onaj što radi u banci...on to kaže ja mislim, ili čak manda u istom filmu
goran radaković? u tri palme?
kako ja njega gotivim...
Oćeš Pezose da nam sjebeš znanje vidim ja.
Ne vredi, pošto večeras ne mogu gledati filmove, neću više mozgati, jer sam čak pomislio za momenat na onog Gorana Jevtića u "Mi nismo anđeli 2", kako bi mu legla ta lajna.
Ipak je verovatnije da je to neka starija garda.
Mene ova što sam je pitao naložila da je Bane Vidaković u "lepa sela lepo gore" al' posle vidim da nije. Moguće da je pinki, sad me najviše vuče na "rane" al' me još kopkaju profesionalac i balkanski špijun.
eeee možda je bane vidaković, u luna parku, kad uzme onaj sat...
Kad već mozgate, bacite pogled na film Sabirni centar, može biti da je to izgovorio Rade Marković.
Nije kosmo, pomislio sam na to, bio ubeđen da jeste i pogledao baš taj deo, nije.
jebi ga...nije rade marković, sigurno.
Ko ima najviše postova na forumu?
Мисим да је Елек.
Није та фраза из Професионалца сигурно, гледао сам га скоро. А и знам филм напамет. лолололо
Иначе мислим да се понавља у једно шес' филмова, зато и не знамо одакле је.
što mi skajp ne detektuje kameru, kako to da sredim?
Ubačim ju, i sve, gori zelena lampica, mogu običan poziv, al' kad oću da video ubačim, neoće, što li je to?
A radila je nekad.
Zna li neko o čemu se radi, i kako da vrnem u normalu?
Da li je moguće napraviti one lebteće glave iz supermena u pravom životu? Tražio sam po netu, ali nema odgovora...
kakve glave sunce mu jebem?