Uaaa za Brusa!
Gde ti je 5 godina kolegijalnosti!!!
Bob je dobio većinu! Nebitno dal je troćetvrtinska, šesosminska, devetdvanestinska i slično.... dobio je većinuu!! ODBAN!
Uaaa za Brusa!
Bob je dobio većinu! Nebitno dal je troćetvrtinska, šesosminska, devetdvanestinska i slično.... dobio je većinuu!! ODBAN!
Brate pa ti se šlihtaš i kad oćeš da budeš trol...
ollaniče, da je Bob Rock originalan i nepatvoren zajebantski nalog kao neki autori koje svi znamo ja ga ne bih ni banovao - da je samo sačekao dva dana od prvobitnih deset ja bi ga odbanovao kao i prošli put što sam uradio. Umesto toga, on je rešio da napravi performans od spem naloga. I to sam imao nameru da oprostim jer je dobra fora, ali on je iskoristio preko 20 duplih naloga da ljudima nasumično polupa minuse i popljuje defke. Što je mnogo, mnogo je i za trola, ma koliko kvalitetan bio.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Lepo spavaj andjele :(
http://vukajlija.com/recnik/autori/286096 zasto je ovaj lik ovako dobro rangiran, i kako ja mogu da dosegnem te visine ?
neki bag
http://vukajlija.com/forum/teme/57430-bob-rock?strana=15#post_2581440
kakav je ovo glup fazon...
sakupio je vise glasova da bude vracen...
Rekao je "potrebna većina", možda je bila potrebna dvotrećinska ili tako nešto, sitna slova. ;)
Nije ti valjda žao?
bilo je da samo ima vise glasova,sta sad ovo kao odjednom...
Uaaa za Brusa!
govno jedno moderatorsko, đubre neopevano...
bas los fazon...
Brate pa ti se šlihtaš i kad oćeš da budeš trol...
ollaniče, da je Bob Rock originalan i nepatvoren zajebantski nalog kao neki autori koje svi znamo ja ga ne bih ni banovao - da je samo sačekao dva dana od prvobitnih deset ja bi ga odbanovao kao i prošli put što sam uradio. Umesto toga, on je rešio da napravi performans od spem naloga. I to sam imao nameru da oprostim jer je dobra fora, ali on je iskoristio preko 20 duplih naloga da ljudima nasumično polupa minuse i popljuje defke. Što je mnogo, mnogo je i za trola, ma koliko kvalitetan bio.
Zbogom Bobo, počivaj u miru :(
smorio sam se...bob je bio carina...al dobro,ima moj broj,pa neka zove na buksnu
mozda je sada otkrio "napolje"
Pozdrav Bobu i od mene. Doviđenja, u stvari, nadam se da ćeš se vratiti. Bruse, traži da te razmoduju, nije ovo za tebe, druže.
Шта којмојкурац значи ЈТЖМ?
ЈТЖМ = "Ја те желим, Милице". Постало је популарно кад је Дејан Цукић пијан то урезивао по стаблима у Кошутњаку.
У ствари, хтео сам да кажем да је било популарно док он није почео то да ради.
Фала бгате!
Da li bi neko mogao da mi iz jednog videa sa jutjuba izvuce nekoliko slika? Ako je to uopste moguce.